Corsa B Gsi çözülemeyen sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Synaps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Synaps

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Corsa b gsi 97 model aracımın şöyle bir sorunu var;
* Debriyaj-fren yaparak yavaşladığımda bazen stop ediyor. Yarım debriyajda sorun olmuyor.
* Gaza dokunduğumda silkeleyerek hızlanıyor, bıraktığımda silkeleyerek yavaşlıyor. Gaz pedalını sabit tuttuğumda sorun yok ama biraz basıp veya bıraktığımda yine silkeliyor. 120 km/h ile giderken biraz daha dokunsam yine önce kasıyor sonra hızlanıyor. Soğukken daha çok yapıyor sıcakken daha az yapıyor ama her daim bu sorun var.

Benzer tecrübesi olan varmı ?

Teşekkürler.

* Debriyaj-fren yaparak yavaşladığımda bazen stop ediyor. Yarım debriyajda sorun olmuyor.
* Gaza dokunduğumda silkeleyerek hızlanıyor, bıraktığımda silkeleyerek yavaşlıyor. Gaz pedalını sabit tuttuğumda sorun yok ama biraz basıp veya bıraktığımda yine silkeliyor. 120 km/h ile giderken biraz daha dokunsam yine önce kasıyor sonra hızlanıyor. Soğukken daha çok yapıyor sıcakken daha az yapıyor ama her daim bu sorun var.

Teşekkürler.
arkadaşım aracının ateşleme bobinini kontrol ettir geçmiş olsun

Teşekkürler.

Aynı problemler benimde başımda var benzinli araçta hiç tüp bağlanmadı dün uzun uğraşlar sonucunda sorunları baya bi azalttım.Rölanti motorunu sıfırıyla değiştirdim hararet müşürünü değiştirdim.Motorda çatlak boru varmış benzin valfinden gelen onu da değiştirdim hava alıyormuş orada birde kelebeğin altında vida var onu biraz açtım yığılma ve rölanti sorunu geçti ancak bazen oynama yapıyor 800-1000 devir arası bu gün potansiyel metreyi değiştireceğim.Arıza cihazında da Hava akış metresi arıza gösterdi onu da bulabilirsem değiştireceğim.Bu arada aracım 94 model Corsa GSI 1.6 16v.

Ayrıca Arıza ışığı yanıyor mu ?

Geri