corsa b anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReisM53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ReisM53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamunaleykum arkadaşlar corsa b swing 98 var bende bu sabah aracımdaki karı temizlerken anahtarını düşürdüm kara ve bulamadım ne yazıkki,ne yapabilirm servise götürsem ne kadar masraf cıkar işin içinden cıkamadım suanda

Biraz pahalı olacaktır ama yetkili servise gidip anahtar siparişi vermek gerekir,geçmiş olsun.

bora aracım varken anahtarımın yedegı ve orjınalı annemın çantası çalınınca gitti neyse kasko vardı geldıler çekıp yetkılı servıse goturduler servıs almanyadan sıparıs verıp anahtarları getırttı sonra 1 saat fılan anahtarların şifrelemeleri ile ugrastılar ve yaptılar işlemsel olarak bilidiğim bu ancak sız bı servıse gidin derim yada elektrıklı ısıtıcı fanlar vardır elektronıkcıler kullanır gelelde telefoncular fılan yuksek ısılı fan onunla anahtarın dustugu bolgeyı erıtın.

bora aracım varken anahtarımın yedegı ve orjınalı annemın çantası çalınınca gitti neyse kasko vardı geldıler çekıp yetkılı servıse goturduler servıs almanyadan sıparıs verıp anahtarları getırttı sonra 1 saat fılan anahtarların şifrelemeleri ile ugrastılar ve yaptılar işlemsel olarak bilidiğim bu ancak sız bı servıse gidin derim yada elektrıklı ısıtıcı fanlar vardır elektronıkcıler kullanır gelelde telefoncular fılan yuksek ısılı fan onunla anahtarın dustugu bolgeyı erıtın.

hmm en son çarem servis zaten kaç gündür karın içinde anahtar arıyorum elbet cıkacak meydana Allahtan küçük bir mahalle burası içim biraz rahat anahtar kumandalı olmamasıda şans benım için hayırlısı ugrasıyoruz bakalım kar erir elbet :)

Gölcükte eridi. yarından sonra da her yerde erir. Nasıl olsa Arabanın yakınında düşürmüşsünüz.bulunur elbet.

bulduktan sonra anahtarın içini açıp immobilizer kısmını kurutmayı unutmayın. Belki ıslanmadan dolayı aracın immo sistemi anahtarınızı algılamayabilir.

benimde başıma gelmişti aynı durum...

Gölcükte eridi. yarından sonra da her yerde erir. Nasıl olsa Arabanın yakınında düşürmüşsünüz.bulunur elbet.

bulduktan sonra anahtarın içini açıp immobilizer kısmını kurutmayı unutmayın. Belki ıslanmadan dolayı aracın immo sistemi anahtarınızı algılamayabilir.

bugün anahtarı annem bulmuş sağolsun ilk işim yedeğini yaptırmak anahtarın, aynen gölcükte eriyor fordda calısıyorum

Geri