corsa arka silecek hortumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, corsa b'nin silecekler düzgün çalışıyor lakin arka sileceğe su püskürtünce su sol ön ve arka kapı arasında bir yerden, yere akıyor arka silecek hortumu büyük ihtimalle yırtılmış olmalı hortum nereden geçiyor yardımcı olabilir misiniz.

Hortum koltuklarin yan alt plastiklerin altindan geciyor. Yirtilmistir ek yapabilirsiniz.

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler yakın zamanda deneyeceğim

Teşekkürler yakın zamanda deneyeceğim

Ahmet sökün işlemlerin de resim filan çeker isen süper olur bir çok arkadaş içinde faydalı olur.

Hortum koltuklarin yan alt plastiklerin altindan geciyor. Yirtilmistir ek yapabilirsiniz.

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ancak bugün sökebildim plastikleri de plastiğin içinde elektrik kabloları vardı, arka suyu çalıştırınca kapının altından bir yerden akıtıyor ama yerini bulamadım.

ancak bugün sökebildim plastikleri de plastiğin içinde elektrik kabloları vardı, arka suyu çalıştırınca kapının altından bir yerden akıtıyor ama yerini bulamadım.

Benim bildiğim hortum üst taraftan geçiyor arkaya doğru.Bunà benzer arkadaşın başına geldi usta ekleme yaptı hortum à. Tam kaput ile bağlı olduğu yerde yırtık varmış. Sizinde öyle belli ki şu ordan kaciyor

Geri