corsa arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cinaru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar biraz önce istanbuldan ankaraya geldim gerçekten kanser bir yolculuktu :( önce lastiğim patladı sibop yanmış 130 km hızla giderken biranda gümledi zar zor kenara çektim ve hallettim,daha bitmedi tabi ,izmiti geçince köprü mc donaldsın olduğu shell den mazotu dpldurdum 20km gitmeden arıza lambası yandı biraz durup tekrar çalıştırdım ve söndü,ama 20km daha gitmeden bidaha yandı uzatmıyım 3 kere oldu bu sonra bidaha yanmadı,arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum...

arıza işığı büyük ihtimalle yakttan dolayı yandı ...cihaza bi bağlatın isterseniz...

Bende 2008 corsa sport var. Aldığım günden beri sık-sık arıza ışığı yanıyor. Servis önemsiz deyip geçiyor ama bu hafta servisimi değiştireceğim. Yeni servis durumu daha dikkatli inceleyecek sanırım. En azından telefonda bana öyle dediler. :) Senin anlayacağın aynı dertten bende muzdaribim. :)

daha öncede başıma geldi bu uzun yolda lamba yandığında çekiş falanda düşüyor bencede yakıttan ama gerçekten kabak tadı verdi bu :( yarın gidiyorum servise umarım çok büyük bir masraf çıkartmazlar

çekiş düşüyosa EGR den kaynaklanma şansı var siz yinede aldığınız yakıta dikkat edin vede servise götürüp cihaza bağlatın..inş. sorun büyük değildir sorun çözülünce sorunu yazarsanız kendi adıma sevinirim saygılar...

çekiş düşüyosa EGR den kaynaklanma şansı var siz yinede aldığınız yakıta dikkat edin vede servise götürüp cihaza bağlatın..inş. sorun büyük değildir sorun çözülünce sorunu yazarsanız kendi adıma sevinirim saygılar...

Tabiki yazarım servisten hemen sonra ,ışık yanarken çekişin düşeceği kitapcığında da yazıyordu aracımın,ışık sönünce normale dönüyor

motor arıza ışığımı ikaz ışığımı 2 tane arıza lambası olması lazım bi tanesi yanarsa motor çalışmaz diğeri yani Emisyon kontrol ünitesi için kullanılan ışık yanarsa araç gider ancak çekiş düşer vs...umarım hata büyük değildir ...

motor arıza ışığımı ikaz ışığımı 2 tane arıza lambası olması lazım bi tanesi yanarsa motor çalışmaz diğeri yani Emisyon kontrol ünitesi için kullanılan ışık yanarsa araç gider ancak çekiş düşer vs...umarım hata büyük değildir ...

şu üzerinde arabanın ortasında ingiliz anahtarı olan lamba yandı o yandığında çekiş düşüyor ama kontağı açıp kapattığımda lamba sönüyor ve çekişte düzeliyor ben yanlış anlattım sanırım kusura bakma :o

cinaru abim o dediğin sanırım Elektronik devre kesici demek yani o simgenin anlamı ..:S acaba neden olabilir...Elektronik devre kesici demek abi cihaza bağlayıp bakmak gerek ....umarım sorun büyük değildir....

Geri