corsa 206?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurgenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurgenc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar?benim 2001 tek kapı corsam var aracımı takas yapmayı dusunuyorum?
_Aracın yürüyeninde hiçbir problem yokmus ,araç hafif taklalı yapılmis.üçparça(kaput.sağön çamurluk ve kapı değişmiş _
ARAC 206 2003 model 72000 binde ? sizce takas yapılabılırmı ?

bence kesinlikle yapma böle bişey. corsadan sonra 206ya binmek rahatsız eder.sen unut bence bu takas olayını:)

ben rahatsızlık acısında demıyorum ve aslında ben ıkı aracıda kullandım ama corsa benım basımı cok agrıttı arızasından dolayı benım endısem alacagım aracın takla atmıs olması=?

takla atmıssa motorunun elden gecmesi lazım bence girme sen bu araca başını corsadan fazla ağrıtacağı muhtemel ayrıca eğer araç peltten cıkartılmıssa yani bu işi yapanlar var sigortadan filan alıp yaptırıp satıyolar bu araca ne kasko yaptırabilirsin ne de tekrar satabilirsin. ama adam diosa 7-8000 ytl ye veriyorum o sana kalmış..

Temiz 206 bulup takas yapçaksan olabilir 206da zevkli arabadır..alırsın jantını yayını şekil olur temiz kullandınmıda kolay kolay sorun cıkarmaz.ben iki arabada karar kılmaya calıssam(ikiside kazasız ve temiz olcak)koyu gri bi 206 tercih ederdim:):)

ama senın sölediğin taklalı 206'yı kesinlikle düşünme taklalı 206 ya Corsa'nın ölüsü bile yeter;)

mantıksız olur bence...

bencede bu takası yapman mantıksız olur.

bence kesinlikle yapma böle bişey. corsadan sonra 206ya binmek rahatsız eder.sen unut bence bu takas olayını:)

ayrıca arkadaslar tamam opel forumuyuz ama bu kadar yanlı konuşmak doğrumu bilmiyorum. ben corsam da konfordan ibaret hiçbirşey göremedim. ne 1.3cdti da , nede 1.7 de. bence araçlarımız (corsa c ) gayet konforsuz.

ya siz başka bir otomobil kullanmadınız, yada arabanızla aranızda benim kendi aracımla kuramadığım ölçüde garip bir bağ var :kop:

abi araba takla atmış bunun 206sımı var tertemiz arabanı bırakıp takla atmış araba alınırmı ya ki bide peugeot

Bencede hiç girme takas olayına. Sonra başın çok ağrır, takla atmış araba her zaman dert olur. Ayrıca Melih arkadaşımıza hiç katılnıyoruz. Şuana kadar birçok araç kullandım ve corsa bana göre gayet konforlu bir araç. Tamam üst modeller daha lüks ama ben şahsen suan corsadan başka araç kullanmak istemem. Ayrıca şunuda sizinle paylaşmak isterim. Patronumum Audi A4ü vardı. Bilirsiniz mükemmel bir araba fakat öne iki kişi oturamaz, arkada ise sağ koltuktan sol koltuğa geçmeniz için 36 numara ayakkabı giymeniz gerekiyor çünkü çok dar. Emin olabilirsiniz ki corsa nın arkası A4 ten daha rahat. Tabii ki bu iki araba kıyas kabul etmez ama bence corsa nın konforuda gayet iyi.

Ahmet Altınçubuk

ben 2002 model 206 altı otomatık arac kullandım yazlık alıcaz dıe 2 sene once satıldı ve elımız bıraz duzeldı ben bu 2001 model tek kapı corsayı 11 ,500 sahıbınden .comdan ablam aldı ve aracın beynıyle oynanmıs koltugun tekı yanık onden darbelı komple boya aslında ben bu aracdan kurtulmayı cok ıstıyorum corsada beyın yada sanzuman sorunu var yaptırırsam 11 re filan satıp kurtulucam ve 206 alıcam ben carsaya hıc ısınamadım :(

Geri