Egr yi yazılımdan iptal ettirip daha sonrada sacla körletin sonrasında emme manifoldunu söktürüp içini sadece balata spreyi verya benzinle tornavida vs olmadan temizletin kaba kuvvet girerlerse plastik hemen deliniyor. Söküm sırasında zaten kronik olan bopazdan delik var mı yok mu görülür. Arıza kodu olsa daha iyi yardımcı olurduk. Ayrıca rail hattı üzerinde sağda ve solda sensörler var onlarda arızalanıyor ve teklemeye sebebiyet veriyor.Esenlikler arkadaşlar bugün itibariyle aracımı opel yetkili servisten aldım pazartesi teslim etmiştim sorun üzerinde baya bulmak için zaman harcadılar çarşamba akşam aracımın bana acil lazım olması nedeniyle sorun tam anlamıyla çözülemeden almak durumunda kaldım pazartesi günü randevumda servise gittiğimde sadece arıza tespiti için üç bin lira alacaklarını tamir parça degismi olursa bu para alınmayacak dendi dolayısıyla sorunu tam anlamıyla tespit edemedikleri için bu parayı benden almadılar aracımı almadan usta ile konuşmak istedim ve ustaya sordum durum nedir sorunu bulabildiniz mi ustanın bana dediği debriyaj müşürü ile oynanmış kablo falan sökülmüş dedi egr den olabilir dedi ustam egr yi ben geçtiğimiz yazdan (2024 ağustos) temizlettim dedim usta da hayır egr sisteminin komple değişmesi lazım yüzde 50 ihtimal bu dedi eğer bunda da yaparsa beyinden dedi kaç para dedim usta 100 130 bin civarı siz yine de sorun dedi. Neler yapabilirim diye düşünüyorum şuan uzman eller tarafından sorun bu olabilir çıkma falan bulunsa nasıl olur diye düşünüyorum
Anteptesiniz @Kaan. gösterirseniz sizin sorununuzu çözebilir.