çuflamak için bow walve takmana gerek yok...egsozu boşalt inlesin piouww 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden önce ki sahibinde vardıçuflamak için bow walve takmana gerek yok...egsozu boşalt inlesin piouww![]()
enjektörlere de baktırmadım daha bilmiyorum abi ona git buna git derken arızadan çok arıza tespitine para döktüm vallakurudum. şu arızayı çözsekte araca blof falan taktırcam aracı alalı 6 ay oldu hevesimi hala alamadım aldıktan hemen sonra böyel bi sorunla karşılaştım. ufak maliyetten yüksek maliyete doğru gidicem. maddi durumum suan biraz sıkışık. (selenoid valfi nedir ? ne işe yarar nette bilgi bulamadım.)
bende 1.7 corsa nın p1125 sistem hatası sorunu yaşayanlardanım ben selenoid valfini denedim sorun çözülmedi bilginize.
enjektörlere de baktırmadım daha bilmiyorum abi ona git buna git derken arızadan çok arıza tespitine para döktüm vallakurudum. şu arızayı çözsekte araca blof falan taktırcam aracı alalı 6 ay oldu hevesimi hala alamadım aldıktan hemen sonra böyel bi sorunla karşılaştım. ufak maliyetten yüksek maliyete doğru gidicem. maddi durumum suan biraz sıkışık. (selenoid valfi nedir ? ne işe yarar nette bilgi bulamadım.)
yapma ya sanada selenoid valfi mi dediler servisten bende arıza kodu falan yok arıza kodu verse net söyeliycem parça arızası mı var sistem arızası mı onu hala çözemedik.
yapma ya sanada selenoid valfi mi dediler servisten bende arıza kodu falan yok arıza kodu verse net söyeliycem parça arızası mı var sistem arızası mı onu hala çözemedik.
bende katılıyorum. parçayı hemen satın almayın. önce mutlaka denemesini yapın olursa alımını yapın. servisler budur şudur diye motorun tüm parçalarını yeniliyorlar neredeyse.