Çağırma olayı makyajsız kasalarda sadece easytronic modellerde gerçekleştirilmiştir , bazılarına bu vakum pompaları bazılarına ise sadece programlama ile frene basıldıgında klimanın devreden çıkması sağlanmıştır , fakat sıkışık trafıkte bazen ılk frene kadar bile pedal sertleştiğinden ikinci seçenek çok saçmadır, en güzeli vakum pompası taktırmaktır.
Ben LPG yi aracım 1. yaşındayken taktırdım , 1. yaşına kadar taktırmamamın sebebi; ilk yılında yaşayacağım her problemi garanti bahanesi ile çözüme ulaştırmaktır , öylede oldu yaklaşık olarak 2.000-3.000 TL lık garantı kullandım fakat frenleri servislere bir turlu kabul ettiremedim , opel Turkıye ıle gorustum onu yaptım bunu yaptım , yanımdayken sorun var bu frenlerde diyen usta , mudurun yanına gıdınce arabada sorun yok dıyordu hep , anlamadım sebebını , bende her opel servisinden boylelıkle cıktım . Bilirsiniz ki guzel ulkemızde genelde adalet sıstemı bırı öldükten sonra veya ölümden dönünce işlemeye başlar bende öyle yaptım frenın sertlestıgı ıle ılgılı forumda konularım mevcut , video cekip babama verdim , ölürsem eğer adalet işlemeye başlıyacak.
Ha bu arada bu işlemi babanızın hayrına degil, bir ucret karşılığı yapacaklar garanti umurlarında değil çünkü onlar frenlere normal diyecekler...
LPG işine çok takılmayınız , ben aylar suren araştırmalar sonucunda LPG taktırmaya karar verdım kaldı ki , taktırmak için Ispartadan-İzmire en iyi ustaya gittim. LPG ye motorum uyumlu olmasa zaten LPG montajı yaptırmazdım.