Corsa 1.0 Yakıt Tüketimi;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mpuza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abicim,
Bunu usta bilmez işte.... Usta ilk okuldan sonra oto tamirhanesine giriyor ve kulaktan dolma bilgiyle işlerini yürütüyor. Al işte arkadaş nasıl açıklamış. Benim arkadaşımda su altında gemilere kaynak yapıyor. Herşeyin bir yordamı var. Mert bu işe yapabilecek birini bulmak lazım.

Saygılar

umut çok güzel açıklamışşsın eline sağlık umarım bu dediklerini usta eliyle yapabilecek birini bulabilirim.yoksa 1500 ytl vermeyi hiç mi hiç düşünmüyorum bu hali ile bineceğim sanırım

rica ederim,

emrah nedir durum düzelme var mı son tespitlerin nelerdir

Umut,

Ekonomi yapmak için işe 1 gün arkadaşın arabayla diğer gün benimkiyle gidiyoruz o yüzden depo boşalmadı ama hiç bir fark yok gibi... Hafta sonları geziyorum o zaman anlayacağız. Ama kesin senin dediğin gibi manifoldtur. Çünkü motor yapılalı 4000 km oldu enjeksiyonda falan problem olacağını zannetmiyorum. Manifoldta çatlak varsada ya yaptırmam böyle binerim ya da iyi bir usta bulup kaynak yaptırmayı denerim. 1500 TL çok para...

Saygılar

Ok gelişmelerden haberdar edersin.olmadı bu işi yapacak kaynakçı bulursan ben bile ankaraya gelebilirim

gecmis olsun arkadaslar umarim sorununuzu haledersiniz

var mı gelişme

Mert,
Depoyu fulledim 120 km gittim. 10-15 güne net olarak belli olur.

Saygılar

tamam sonucu bekliyorum

manifolt sorunu bende de var sanırsam oksijen sensörüm düzgün çalışmıyor yakıt tüketimide arttı 40lt ile 600km gidebiliyorum şuan. 100km 6.5 lt tüketiyorum.Çözüm bulursan bizide bilgilendir lütfen.

Geri