coolant level uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siyah260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyah260

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen ay ekranda bu uyarı vardı. ben de araştırdım motor soğutma suyu eksik demekmiş. yalnız su deposunda işaretli alanın üzerinde su vardı. ben de ne olur ne olmaz deyip biraz ekledim. su seviyesi yine normalin üstünde ama bugün yine aynı uyarıyı verdi. sorun ne acaba?

arkadaşlar geçen ay ekranda bu uyarı vardı. ben de araştırdım motor soğutma suyu eksik demekmiş. yalnız su deposunda işaretli alanın üzerinde su vardı. ben de ne olur ne olmaz deyip biraz ekledim. su seviyesi yine normalin üstünde ama bugün yine aynı uyarıyı verdi. sorun ne acaba?

sensör sorunu.forumda biraz ararsan çok fazla yazılmış yazı var bununla ilgili.

Soğutma suyu genleşme kabında sensör var arızalıdır.15 tl yan sanayi 25 tl gm marka.Sensörü değiştirdikden sonra bile aynı uyarıyı verirse genleşme kabındaki şamandırada arızalıdır.Genleşme kabını değiştirmen gerekecek.Bendede ayını sıkıntı vardı....

Aracı eğimli yere park edince de veriyor aynı hatayı, düz yola gelince geçiyor kendiliğinden.

o sensörün değerini bilin, kalorifer musluğu arızası nedeniyle geçen hafta genleşme kabı tamamen boşaldı (tüm sıvı gitmiyor ama sisteme hava giriyor). Yavaşlayıp stop etmesem muhtemelen conta yakardım.

Geri