Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
suyu eskledim kapagi skca kapadim yazi gitti tesekkürler ama kapatirken fazla skmisim galiba motoru çalistirip kapadiktan sonra açamadim geri ayn, kapagi
genleşme tankı radyatörle paralel çalışır radyatör eksilen suyu bu tanktan sağlar motor ısınınca genleşen suyuda seviye yükseldiği için bu tanka gönderir sonuçta aynı su. tankın üzerinde min. max. seviyeleri vardır su seviyesi bu arada olmalıdır.her seferinde radyatör kapağını açmamak için suyu buradan ilave edebiliriz. Ama arada bir radyatör kapağını açıp su seviyesine bakmakta fayda var.
suyu eskledim kapagi skca kapadim yazi gitti tesekkürler ama kapatirken fazla skmisim galiba motoru çalistirip kapadiktan sonra açamadim geri ayn, kapagi
dedigin gibi su tamamen bitmisti evden çiktim 4 km gittim gitmedim isik yine yandi ve opel servise götürdüm aracta lpg oldugu için bakmadilar sadece idarelik su koydular servise girerken aractan duman çikiyordu borularda yirtilma falan oldu heralde ankara göturebilicegim tanidik bi servis war m1 acaba ?ayrica hararet 90 un ustune çikmadi hiç