connect 1.8tdci beni ezdi resmen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım üzülme senin araç 1.3 o ise 1.8 arada bayagı fark var...ben nasılki 2.0 145 lik aracı geçemezsen sen de onu gecemezsin..haaa deseydinki 1.3 doblo beni ezdi,o zaman ben sana sorardım:D alırdım anahtarını binme derdim opel :D:pe

1.8 diyosun...cc olayını önemsemek lazım.HACİM!!!

tork faZLA tabi

bi de ekonomi yönünden bak olaya senin yakıtınla onun yakıtı arasındaki fark sana bişeyler ifade etmeli hem ekonomi hemde hız aynı anda olmaz de mi:)

Takma kafaya aynı kapasitede değil o sonuçta ...

canınızı sıkmaya değmezz sonuçta ford ve bg ve hacim olarak büyük o yüzden normall

bizde muhabbetine caddy ile kardırmıştık 1.3 comboyu sonucu söylemeye gerek yok :)

aranızdaki motor hacmi farkına küçük sınıf bi araba daha yapılır yau :D takma sen hocam. 1.3 lere git. o connectin 1.3 modeli olsaydı emin ol sende onu harcardır

ya bence 1.3 combo zorlanır geçmekte connect i, birde ford dizel motorları kuısursuz üretiyor bunu kabul edelim arabalar için birşey diyemeyeceğim ama bana sorarsanız ticari araç kategorisindeki en iyi dizelleri ford üretiyor

Örneğin ben 1.7 cdi vaneo (triptironic) ile 2005 model 1.6 otomatik civic i filan yiyorum...Hem kalkışta hem rollingde. Hacim önemli.

yaaa kurban olun o arabalara citroen berlingonun 1.9 turbosuz olanına bindinizmi hiç binmediyseniz yorum bile yazmayın at arabası bile daha iyi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri