combo turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alparlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazen çok bilenler oluyor piyasada

Bir hafta önce ben değiştirdim ve 450 tl civarındaydı aldım orjinal GM.Fakat arıza tech 2 ile turbo arızası verdi fakat değiştikten sonra düzelmedi bu sefer enjektör arızası verdi.Vede biz turboyu haybeden değiştirdik.

abi orjinal combonun muydu

Ok orjinal GM.Markasını hatırlamıyorum ama üstünden çıkan turboyla aynı marka aynı menşe yani Made in Hungary

bence farklı basınçlar üretn bi turbo takmışsın abi çünkü öyle olması için bi sevep yok

Farklı, çakma ise ve ben anlıyamadıysam bilemem ama parça nosu markası herşeyiyle aynı

bence takan ustada bi problem var

Orası doğru.Bikaç turbocuya ve tamirciye gösterdim eldeki TECH 2 ye bağladılar vede turbo arızası verdi ve bende turboyu değiştim bu sefer enjektoru test ettirdik yani geri dönüşlerine tüp bağladılar ve 2.enjektor tüpünü henmen doldurdu fişini çıkardılar durum değişmedi.
Pompacıya götürdüm enjektöru yaptırdım ama sihatli olması için değişmesi gerektiğini belirtti.Ve yenisini araştırdım serviste 900 küsür GM si yani,BOSCH marka piyasada 275 TL.Bikaç yerde 230_240 TL fiat aldım.Çıkmacılarda 4 adedini 300TL ye buldum ama karar veremedim.Daha uygun bulmaya uğraşıyorum.

aman abi enjektör olayına gelme benimde aynı problem vardı şimdi geçti gibi
hemen enjektöre baktırma

Geri