Astra h gösterge ışıkları gidip geliyor korna silecek sinyal çalışmıyor

Burakbayrak25

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Herkese merhabalar. 2011 model astar h kasa aracımı 9 ay önce aldım. Aracımda durup dururken aniden gösterge ışıkları gidip geliyor korna çalışmıyor silecek çalışmıyor sinyal şase yapmış gibi hızlı hızlı yanıp sönüyor. Daha önce şarj dinamosu dediler değiştirdim. Çim modülü tamiri dediler yaptırdım. Aracı servise veriyorum yapılıyor aradan birkaç ay geçiyor yine aynı sorun hiçbir usta kesin teşhis koyamıyor daha önce başına gelen varmı lütfen yardımlarınızı rica ediyorum.

geçmiş olsun. muhtemelen cim modülünün fişi gevşiyor. kırmızı soketi söküp takınca düzelmesi lazım. modül genelde bozulmaz arada kablo gevşemesi soket tellerinin incelmesi vs gibi nedenlerle temassızlık sonucu korna göstergeler çalışmaz. direksiyon plastiğini sökebilirseniz cim soketini söküp takın. düzelmezse tamir yaptırdım dediğiniz yere öyle gidin. ve her söylenen parçayı değiştirip tamir ettirmeyin. bir başka yerden daha fikir edinin

Yorumunuz için teşekkür ederim. Arabayı öyle her ustaya götürmem ismi sayılı işinin ehli yerlere götürüyorum. Fakat onlar da deneme yanılma yoluyla örneğin şunu yapalım dene düzelmezse gel gibi işlemler oluyor. Aracım 2011 model 39.000 km de bu km de araç neden böyle yapıyor anlamıyorum çok severek aldığım araç böyle devamlı sorun çıkarınca soğumaya başladım. Bir keresinde kendin plastiği söktüm çim modülü fişini çıkardım üfleyip geri taktım ama bu geçici çözüm oluyor.

Geri