Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi araçla gelmek sana kalmış ama o saatte 2 köprü tıkalı olur araçla gelirsen ve Murat abi ile gelirsen zati yolu biliyor ama benim önerim sirkeciden arabalı vapur ile geçmen.
oldu ki araçla gelmezsen abi yine sirkeciden atla arabalı vapura ben seni haremden alırım zati mangal yerine gidiş yolum orası yani istikamet değiştirmeyecem akşam sonundada ben araba ile gelmezsen seni sonrada Murat abiyi bırakırım eve abiciğim.

Evet Sinan tamamen karar senin
Köprü ne kadar tıklaı olsa da yarım saatte geçiyorsun
Zaten akşam mangal dönüşünde trafik rahat oluyor
Arabanla eve rahatça gidersin

tamam abi büyük ihtimalle arabayla geleceğim.sirkecimi.köprümü kararını yarın veririz

abiler mangala kemal arkadaşımda gelecek zati tanışmıştınız kağıthanedeki mangala gelmişti.

abiler tavuk haricinde köfte tarzıda alayım mı?

Tadımlık köfte alınabilir

Tadımlık köfte alınabilir
:rock:rock:bisiklet::bisiklet::yahoo::yahoo::pon::pon:

abi sayende mangal kültürüm gelişti pazara kısmet olursa abantta,
6 temmuz pazartesi akşamı mesai arkadaşlarımla mangala doyacaz yarın akşamda siz değerli dostlarımla abilerimle özlem giderip ikinci köprünün ayaklarını dumana boğacaz:D

Murat abi yarın akşamda konuşuruz ama merak ediyorum abi izin alabildinmi pazar günü için abant olayına.

selam olsun herkeze hayırlı gunler nasılsınız

:rock:rock:bisiklet::bisiklet::yahoo::yahoo::pon::pon:

abi sayende mangal kültürüm gelişti pazara kısmet olursa abantta,
6 temmuz pazartesi akşamı mesai arkadaşlarımla mangala doyacaz yarın akşamda siz değerli dostlarımla abilerimle özlem giderip ikinci köprünün ayaklarını dumana boğacaz:D

Murat abi yarın akşamda konuşuruz ama merak ediyorum abi izin alabildinmi pazar günü için abant olayına.
Pazar malaesef kardeşim gelme şansım yok
Onun için yarın akşam doyasıya eğlenelim

Malum iş yeni
Hemen ilk haftada izin olayları biraz hoş olmaz
Başka organizasyonlarda inşallah

Murat abi şu yeni iş olayını açarmısın.işi değiştirdinmi?:eek:

Nihat biz Sinan'la işten direk geleceğimiz için sen gereken alışverişi yap ona göre hesaplamasını yaparız.

Çünkü bizim bu taraftan gelmemiz anca olur

Biz Sinan'la ışıldaklarımızla geliyoruz

Geri