Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol Nihat Kardeşim

Mümkünse bir CD daha yaparsan sevinirim

16 şarkı yetmez bana damardan olsun

Bir 16 şarkı daha gider

Son düzenleme:
doğru söze ne denir abiciğim yaşam hızlı bir iletken gibi bizi ordan oraya atıp duruyor.

5 ağustosta benim muayane bitiyor çorumda nasıl yaptırırım bakındım orda yaptırcam belki orda daha rahat geçeriz.

abi sinan'nın verdiği listedenmi yapayım yoksa 16 ayrı şarkı dahamı yapayım cengiz babanın şarkılarını çok iyi bilmiyorum damardan hangisi girer sonra damarı bulamam falan:D:kop:

Yap kafana göre be kardeşim
Nasıl istersen öyle olsun

Yarın sahil kenarında açalım sesini dinleyelim şöyle

.Cengiz Kurtoglu - Guler Gecersin...Benim_olsaydin.....Yillarim Bosa Gecti....Daha Yoklugun Ilk Aksaminda...Sanssizim... ZIYAN OLDUM...Dayanamazsin...Elimdeki Resmin...- Gücüme Gidiyor... Canin Sagolsun...- gece olunca...Senin dostlugunu kabul edemem... aglatacak benimi buldun...-Sevmek Kim Sen Kimsin...Ask Sokagi...Sevme Arkadas...Daha Emin Olmadim... HEVESMI KALDI... Yigidim...unutamam ki...O Eski Aşkım

biraz daha efkarlansın garaj:)

BEN 3-5 TANE YAZAYIM ŞİMDİ
gece olunca
sana hasret gideceğim
yasak aşk
ben bilirim
kul sevilmezmi
söyleyemedim
dün gece resmini öptümde yattım
bizim şarkımız
sevme arkadaş
soran olursa
sevmeyeceğim
sevmek kim sen kimsin
hevesmi kaldı
düşünecektin
gülümse
sana gelirim
ilk etapta aklıma gelenler

Son düzenleme:
Sevgili Nihat, Sinan'ın listesini yaparsan süper olur

o zaman bir kopyada ben alayım .16 tane yazdım.:D

Son düzenleme:
gideyim içerden açayım garajın kepenklerini listeye bakarak seçeyim ama murat abi bu liste yarın efesin kapaklarını çok açtırır abi demedi deme:D:cool:

Efes değil Nihatçığım
Mangalın yanında aslan sütü gider

Açayım şöyle bir ufak rakı, mangalın başında ışıldakların altındai Cengiz Baba'nın şarkıları ile boğaza karşı şöyle bir demlenip muhabetin kralını yapalım hep birlikte

Geri