Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat abi nice senelere abi iyiki varsın ve bundan sonra her zaman sağlık huzur mutluluk senle sevdiklerinle olsun ve sende bizden hiç ayrılma abiciğim seni seviyoruz.

Sağol Kardeşim sağol
Dileklerine aynen katılıyorum
Çarşamba günü güzel bir mangal yaparak kutlarız

evet abi çarşamba akşamı uzun zamandır bir araya gelemiyorduk çok iyi oldu boğaza nazır osmanlı keyfi yapalım abi geçenki gittiğimde adamlar nargile getirmişler keyif yapıyorlardı bizim ne eksimiğimiz var dimi abiciğim.

s.a hayırlı günler,hayırlı işler. vay be murat abi bir yaş daha yaşlandın.:D.hiç 40 göstermiyorsun.33-34 belki. çok moralim bozuk çok.dün fark ettik.hanım ve benim saçımda beyaz lık lar oluşmuş.sinirimden oturup ağlayacaktım.sekreter kızlara soruyorum hiç 28 göstermiyorsun diyorlar eve gidiyorum aynaya bakıyorum beyaz saçlar gözüme çarpıyor.:mad:.sonra tek tek koparıyorum o beyaz telleri.:cry:

Saçların beyazlaması iyidir iyi

Aklıma birden Neden saçların beyazlamış arkadaş isimli şarkı geldi şimdi
Çarşamba akşamı mangalı yakarken by şarkıyı söyleyelim Boğaz'a karşı

abi gençliğimizde az söylemedik
geçmiyor geceler olmayınca yanımda diye
arif susamdan cengizden,müslümden.

çarşamba akşamıda söyleriz.kısmetse

arkadaşlar şaka bir yana fotografta çok fena çıkmışım.:D.resimdeki çocuk uzaktan hiç bana benzemiyor.

abi gençliğimizde az söylemedik
geçmiyor geceler olmayınca yanımda diye
arif susamdan cengizden,müslümden.

çarşamba akşamıda söyleriz.kısmetse
Söyleyelim vallahi söyleyelim
Ne kadar mazide kalmış şarkı varsa

Abi olayı yeni yeni idrak ediyorum. ABİİ SEN 40 DEĞİL 40 YAŞINA YAKIN BİLE GÖSTERMİYORSUN. ne fazla 34 diye bakıyordum. Nice mutlu yıllara.

Abi olayı yeni yeni idrak ediyorum. ABİİ SEN 40 DEĞİL 40 YAŞINA YAKIN BİLE GÖSTERMİYORSUN. ne fazla 34 diye bakıyordum. Nice mutlu yıllara.
Sağol Sevgili Can Kardeşim Allah sizlere de uzun ömürler versin
Çarşamba akşamı gel mangala

Geri