Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi hiç denemedim ama alayım akşam benzincilerdemi satılıyor mazota karıştıracağız dimi?

Beni kızdırmayın arkadaşlar ben niye o kadar yol yapamıyorum araçla şehir içi olduğu içinmi acaba sıkışık trafikte anlamadım gitti.geçen hafta full depo ile 600km gittim ama trafik çok fenaydı hem sabahları hemde akşam.karaköy levent arasını 70 dk da falan gittim .normaldir her halde
Kızma abi boş yere bizde 600 ü geçemiyoruz ş.içinde:confused:

taktikler bende arkadaşlar isterseniz kendi aracınızda rekor yapabilirim

Kızma abi boş yere bizde 600 ü geçemiyoruz ş.içinde:confused:

ankara da ve istanbulda bu rakamı geçmek çok zor abi şehirler arası belki ama şehir içi çok zor.askerliğimi ankarada komutan şöförü olarak yaptım.bilirim trafiği.eskişehir yolu bazen saatlerce açılmazdı.

1.3 CDTI olan combocular en son kaç KM gördünüz. Dün gece sanırım bir ilki gerçekleştirdim :D

günaydın yer yüzünün en sessiz dizel araçlarından birie sahip dostlar gününüz aydın işleriniz hayrolsun.

evet Sinan depoya atıyorsun ve ful yapıyorsun depoyu sonra cengiz abi alt fondan nikah masasını fısıldar ist ardında bırak bak keyfine kardeşim.

sessiz dedim bizim araçlara ama niye şöyle ki bizim sokaklar yani fikirtepe 3 metreye bir çocuk düşer sokak aralarında ve yayalar hiç umursamaz araçları bazen usulca yayanın tam dibine yavaşca yaklaşıyorum nerdeyse 1 veya 1.5 metre kalıyor hala aracın sesini duymuyor biliyorsunuz ki bizim ülkemizde yayalar gözle değil sesle iletişim kurar bende kornaya basıyorum ufaktan bir zıplama oluyor tabi korkudan:)

Günaydın...

1.3 CDTI olan combocular en son kaç KM gördünüz. Dün gece sanırım bir ilki gerçekleştirdim :D

Alper saygılar sevgiler...

bizim araçların rekoru Mustafada gerçi cumartesi gecesi rekorunu kırmaya çalışcam beş yetişkin beş çocuk ile zor biraz ama:) yinede umut dünyası..

Samsun İstanbul kara yolunda tek kişi yüksüz ful depo 850 km eve geldiğimde çeyrek depo mazot vardı.

Kadranda 190
Km sayacında ş.dışında 850 :D

Alper abi şarkılar güzel eline sağlık fazla yabancı dinlemem ama yazın 1-2 cd yaparım:)
global djs the sound of san fransisco
desaparecidos vs walter ibiza
hüseyin karadayi yalan
bunlarda fena değil

Son düzenleme:
190 kadranı görmen yokuş aşağıya ve rüzgar sürtünmesi az olması lazım bu bir :)
ikincisi ş.dışında 850 değilde ancak hafif olursa araba 750 civarı yaparsın lütfen
emeğimize saygı

Geri