Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1200 yapamadım ama yapardım :) 1022 ışık yeni yandı

1022 mi maşşallah maşşalah bu krizde herkese nasip olur inşallah.... 52 lt değil di mi senin depo? standart 45 litre...

45 litre alıyor. ozaman yola çıkıtğımda 1022 kilometre yaptım ve bunun içinde 350 kilometre ş.içi ve 80 kilometre kadarda klima ve yüküm vardı

Günaydın Aßiler Hayırlı İşler Cumartesi Günü Çalışanlar İçin... (:

Gunaydın garaj

Mustafa sen hangi istasyondan yakıt alıyorsun? Shell? Opel? v.s.

45 litre alıyor. ozaman yola çıkıtğımda 1022 kilometre yaptım ve bunun içinde 350 kilometre ş.içi ve 80 kilometre kadarda klima ve yüküm vardı
52 litre depo sanırım.Önceki mesajında emek fln dedin ya ne alaka kafan karışıktı herhalde:)

APP plakam hazır ,cam filmi nasıl çekilir bilen var mı?

45 lt ile baya iyiymiş gittiğin km fazla kırmızı ile gitme ama sanırsam mazot pompasını baya zorluyor bu durum...

Oğuz kardeşim, önce camı bir güzel sileceksin ortamın gölge olması önemli, ardından aldığın filmleri camlara uygun ölçekte keseceksin yapıştırmadan önce, sonra bir süngerle camlara süreceğin kısımdan su serpeceksin, filmin yapışkanını çıkartıp ıslak yüzeyde bir gezdirip yapışkanlı kısmın su yemesini sağlayacaksın, ardındanda filmle cam arasındaki suyu çıkaracak bir alete ihtiyacın var bunu tarağın ters kısmına benzetebilirsin (bu aleti bulmak biraz zor oluyor aslında) ve en son olarak bir adet iyi ısıtan fön makinesiyle birlikte kurutacaksın filmi... Bu sıcak yaz günlerinin direk gelen ışıklarını kıran en kullanışlı aksesuara kavuşmuş olcaksın...

herkese selam..

yorucu bir gün akıyor yaya olarak tehlike atlattım verilmiş sadakam varmış..

gecede yolculuk var hayırlısı ile kazasız belasız gider gelirim inş.

salı günü Allahın izni görüşmek umudu ile tüm garaj sakinleri sevgi huzur sizlerle olsun.

iyi yolculuklar...

Geri