Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşßulduk Nasılsınız?

Meraba beyler burasi sorun paylaşip çözüm bulmaktan çok 3-5 kişinin eğlencelik yeri olmuş.iki defa bir sorunumu yazdim bir cvp alamadim.kusura bakmayin ama alin forumunuz sizin olsun.

gairdneri İsminizi ßilmediğim için nickinizle Hitap Ediyorum.. ßenden yaşça ßüyüksünüz.

Sorununuzu ßilen ßirisi Olsa Size Mutlaka Cevap Verirdi.. Kimseden ßilgi saklamıyoruz Geçmiş Sayfalara ßakarsanız Ne Kadar Sorunun Cevabı Verilmiştir Sorunu Çözemezsek ßu ßizim Suçumuz Değil ßize ßöyle Hitap Edemezsiniz!!

Eğer Sorununuza Çare Arıyorsanız Forumda Teknik Servis Diye ßölüm Var Ayrı ßaşlık açarak Oraya Derdinizi Yazarsınaz Forum Ustaları Motor Hakkında ßilgisi Olan Üyelerimiz Size Yardımcı Olacaktır...!

Meraba beyler burasi sorun paylaşip çözüm bulmaktan çok 3-5 kişinin eğlencelik yeri olmuş.iki defa bir sorunumu yazdim bir cvp alamadim.kusura bakmayin ama alin forumunuz sizin olsun.

Konunuzu ilgili yere açtıysanız mutlaka size yardımcı olacaklardır eminim.Bu konu da bu kadar önyargılı olmayın.Mutlak sorununuza çözüm bulunur. ;)

Ayrıca Forum Kurallarını Dikkatli Okuyun Kendinizi Üye Arşivine ßile Tanıtmamıssınız..

gunaydın combocular :)

günaydın cemaat.akşam ortam biraz gerilmiş galiba.
kocaelinden katılan abimiz biraz kızmış.

niye kızmış tam anlamadım.insan sorunun cevabını bilmiyor diye fırçalanırmı .?
burası forum. paylaşmak ve eğlenmek için buradayız.:D

günaydın herkese nasılsınız güzel comboların güzel sahipleri

işte antalya macerası
manavgat,oymapınar barajı,kemerden ,side den bir kaç resim.tabi içinde ben olmak şartıyla

Ekli dosyalar

• PIC_0074.webp
    PIC_0074.webp
    74.3 KB · Görüntüleme: 9
  • PIC_0095.webp
    PIC_0095.webp
    56.6 KB · Görüntüleme: 9
  • PIC_0119.webp
    PIC_0119.webp
    88 KB · Görüntüleme: 8
  • PIC_0127.webp
    PIC_0127.webp
    69.6 KB · Görüntüleme: 8
  • PIC_0135.webp
    PIC_0135.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 9
tüm sıcak kanlı dostlara fıstık gibi comboların sahiplerine ve kızsada combosu olduğu için aslında şanslı olan ve biraz daha hoşgörülü olsa farkımızı anlayacağı kızgın kardeşimizede günaydınlar.

sinan fotolar çok güzel abi antalyanın keyfini çıkarmışa benziyorsun tabi biraz daha foto olsada seyir defterimiz genişlese.

Geri