günaydın nihat abi akşam evdeki bilgisayardan müzikleri depolarken resimler aklıma geldi 3-5 tane atayım garaja dedim.aslında çok resim var yarın yüklemeye çalışayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese günaydınnnnn
Sinan kardeşşş ne yaptın sen yawwww..
Ben 10 gün önce (27.06.2009-04.07.2009) oralardaydım
1- Paçaları sıvadığına göre manavgat şelalesine girdin demektir ayakların donmadımı buz gibi suda.. Üşütür hasta olursun Allah korusun.
2- O arabaya nasıl kıydın. Oymapınar barajına çıkarken kullanılan yoldan traktör zor çıkar. Hatta ben abartmıştım barajın diğer tarafına tünelden geçip dolaştım.. Hatta abarttım dönüşte Seluikela diye bir yer var antik oraya bile çıkmıştım.. VE dönüşte karter muhafaza taktırdığım içinnnn çooook şükür ettim..
3- Kemer sahilini bilmem ama son deniz fotosunda deniz sığ gibi görünüyor yanılmıyorsam KUMKÖY galiba
Ayrıca GAİRNERİ nickli arkadaş burası dediğin gibi 3-5 veya 10 kişilik bir bölüm dolayısıyla 10 kişilik bir tecrübe var. Burada ki arkadaşlar senin sorununla karşılaşmamış ve tecrübe sahibi olmayabilirler.. Aramızda yanılmıyorsam oto tamircisi ustasıda yok. Sonuç olarak daha çok kişinin zziyaret ettiği ve oto tamirci ustalarının olduğu TEKNİK SERVİS böllümünde sıkıntılarına çare bulabilirsin.. BUrası muhabbet ve bilgi etecrübe paylaşım yeri![]()