Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niyazi valla çizdiğin rota çok güzel osmancıktan geçersen bende senelik izinde olursam mutlaka orda görüşelim misafirimiz olursunuz hemde biraz soluklanmış olursunuz kayın pederim osmancıklı ben kargılıyım bizim köy içerlerde kalıyor yani boyabata yakın bende 28 veya 29 temmuzda sinop iline ailece gezmeye gidecez bolca fotoğraflarla garaja döneceğimden emin olabilirsiniz:)

abim fotoğraf makinesi olayına gelince her ikisini aynı anda yapan tüm ürünler aslında asıl görevi olanı daha iyi yapar kamera kesinlikle video çekimi yapmak için tasarlanmış ve yönde daha verimli olandır cep teli ile çekilen karelerde günü kurtaran fotoğraflar olabilir dediğiniz gibi ilk etapta kamera alırsanız kesinlikle kasete kayıt eden türden alınız 90. lık yada 120. lik kasetlere kayıt edenlerden alırsanız rahat edersiniz yeni çıkan cd ye kaydeden kameralar cd.leri pahalı çekim süreleri az ve üstüne çekme olayı sanırım iki tarafına bir kere ile sınırlı olmalı.

uzak duracağınız markalar olympus, kodak, samsung diye sıralanabilir özellikle yetkili servis ağı geniş olan markalara yönelin benim tafsiyem kamerada panasonic, sony, canon diye sıralanabilir fotoğraf makinesi ile türkiyede ve dünyadaki en geniş servis ağı ve parçası olan canon ve nikon nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim

nerde gökyüzünün rengine eş şeker araç sahipleri şarkılar susar siz susmayın,
şaraplar biter bizim mazotumuz bitmez sokakları kuşatılmış istanbulda perşembe akşamı tütecek mangal dumanımız.

Mangal püfür püfür esecek

Nihat fotoğraf makinası bilgileri için teşkkürler iyi fikir oldu valla..

Ayrıca ben 1984 yılında ilkokul 4. sınıfı OSmancıkta okudum. Birbuçuk yıl kaldık orada babam osmancık ziraat bankasında muhasebeciydi. Kargıyıda bilirim hayal meyal. Kızılırmak oralara can veren :)

Kısmet insanoğlunun ne zaman nerelerde olacağı belli olmaz. Yolumuz düşerse sende orada olursan görüşürüz inşallah..

Murat abi mangalın dumanlarını gönderin iç anadoluya doğru :) belki ulaşır bana :D

hayat süprizlerle dolu nerden nereye hepimizin yolu bir yerlerde kesişiyor anadolunun güzel topraklarındanız şükür böyle müslüman bir memlekette ve böyle güzel bir ülkede doğmuş yaşıyoruz.

perşembe senide anarız niyazi istanbula geldiğinde önceden haberleşiriz mini bir combocular mangalı yaparız abiciğim.

Bu Sinan nerede

Yine Cengiz Baba mı dinliyor acaba

mp3 listesi yapıyorum .bergen buldum 3-4 tane.sıralama yapacağım.ferdi müslüm karıştırıyorum.

hoooooop combocularrr nasılsınız :D

geçen garage de eski sayfaları geziyordum alper abinin hazırladığı bi liste vardı onu indirdim güzel parçalar var şu anda onları dinliyorum haftasonu combo da olur bu şarkılar combo 2009 diyede cd ye yazarım :)

Geri