Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olur buluşalım ya...
Tarihi kararlaştırırız

Şöyle Boğaz havasına ihtiyacım var gerçekten

Mustafa buluşalım diyoruz zati abant için seni cepten arıyacaktım abi 5 temmuz tarihi kesinleşti iş durumların el veriyorsa adını yazdır dragon oraya liste verecek.

ve bizim buluşmamız abim artık el atalım dedik combocular olarak bir yerde buluşalım dedik ben bir öneride bulundum yer zaman tekliflerine açığız bu tarafta olursa organize olmayı ben ayarlarım.

Mustafa nete sıklıkla gelmeyen varsa lazkopat uzun zamandır sessiz kaldı haber edersen sevinirim.
abi cebini aradım ulaşamadım şimdi.

Son düzenleme:
abi artık cebimi kapatıyorum tel açma durumumda açıyorum ama 02124834051deyim

s.a hayırlı günler arkadaşlar.bu egemen nerelerde allah aşkına.hadi biz arada kaybolup görünüyoruz.egemen onuda yapmıyor.

saygılar sevgiler yaz geldi herkes kayıp şehirleremi gitti acaba:)

Sinan abant için ne düşünüyorsun ben arkadaşım kemalle gidecem combocular birlikte gidebiliriz düşüncen nedir abiciğim.

SelamunAleyküm Garaj Hayırlı İşler (:

Kısmet Olursa CUmartesi Müzik Tesisatımızı ßağlatıyoruz İnşallah

nihat abi ben çok kısmetsiz biriyimdir.hangi işe önceden plan yapsam mutlaka bozuluyor.kısmetse bende gelmek istiyorum ama dedimya korkuyorum plan yapıp bozulmasından.2 sene önce arkadaşlarla ayarladık tuttuk kuzu aldık akşamdan arabaları yıkadık 4 araba kapıya çektik hatta parlasın diye siyah olanı mazotla sildik.yattık sabah bir baktık ağustos ayı ortasında sağanak yağmur yağıyor.gülermisin ağlarmısın.?

a.s mesut hayırlı olsun cıstak cıstak gezersin artık

Sağol Sinan Aßi İnşallah Ehliyetide Hayırlısıyla Alsak Daha var ama ya :(

Geri