Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi kesinlikle bizim gibi haftanın altı günü çalışan emekçilerin izin günü bir ay olmalı bende 18 gün kullancam ve sudan hızlı bir şekilde akıp gidecek gerçi sayılı gün biter ama sene içersinde gidemediğimiz yapamadığımız bir sürü yer var zaman kısıtlı olunca insan koşturmaca içersinde kalıyor hatta bazen abartısız söylüyorum biri bir elimden biri diğer elimden çekiyorlar:)

üç depo amanın çok gitmiş abim be ben şunu anladım bizim araçlar hız yapınca mazotu içiyorlar ama dediğin gibi uzun yoldada yol bitmek bilmiyor birde yolcuların hele bebeler varsa baba gelmedikmi şurasımı gitçeğimiz yer gibi sorular gaza getirip gaz bastırıyorlar:)

3 depo az bile bir depo gidiş
bir depo geliş
bir depoda oralarda gezerken harcadım.

Uzun bir aradan sonra
Artık bol bol görüşeceğiz arkadaşlar

Murat abim tekrardan hoşgeldin abim özledik seni valla sensiz garajın ve opelim netin tadı olmuyor sen bizim vip başkanımızsın her zaman her daim aramızda olman dileğim.

Bolu abant için düşüncen nedir abiciğim ben oraya adımı yazdırmadım yalancı çıkmayım diye biliyorsun royalle ufaktan işler oluyor devamlı çalıştığım yer var oradan iş yok ok alıp bende abanta gelmek istiyorum.

Nihat Kardeşim
İş nedeniyle ara verdik
Artık burdayız

Sinan naber kardeşim
Şu kokoreç olayını halletsek diyorum

S.A hayırlı günler .hayırlı işler.murat abi en kısa zamanda halledeceğiz hemen akabilinde bir buluşma patlatırız.nihat abi sen ben gelmek isteyen diğer arkadaşlarla güzel bir ortam oluştururuz.

abiler cuma akşamı mesai arkadaşlarımla kuleli askeri okulunu 3 durak geçince halka açık park var mangal serbest dört kişi gittik bizden önce giden 20 kişilik grupta vardı inanılmaz güzel serin bir yer çeşme bile var park sorunuda hafta içi gidilirse sorun yok herkesin uygun gördüğü bir akşamda orda hem buluşma hem mangal yapabiliriz diye düşündüm combocu arkadaşlarımızdan fikir görüş alırsak güzel olur.

icabında karşıdan hareme gelenleri ben alırım buluşma sonunda karşıya götürebilirim.

abi bir ay boyunca anadolu yakasına geçmem.köprü trafiğinin maşallahı var:D

Mangal olsun da nerede olursa olsun
Gelirim, gelirim

abiler her türlü hazırlığı ben yaparım yeterki organize olalım dediğim gibi sinan araba ile gelmene gerek yok abi sen arabalı vapura atla sirkeciden ben seni alırım haremden akşamda zati trafik kalmaz seni bırakacağım saatte sorunsuz ulaşımı hallederiz.

29 haziran pazartesi 1 temmuz çarşamba yada akabindeki günler için ortak bir tarih kararlaştıralım abiler.

30 salıya geliyor drogon mangal ateşi yakabilir karşı tarafta.

Son düzenleme:
Geri