Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s.a hayırlı günler hayırlı işler arkadaşlar.bir hafta aradan sonra gene geldik işimizin başına.buralardayım;)

Sinan hoşgeldin sefalar getirdin özledik abi seni nasılsın ne var ne yok umarım tatil ilaç gibi gelmiştir.

hoş bulduk abi tatil bitti.tatil ilaçgibi geldi.kafamı dağıtırım dedim ama çoluk çocukla tatil çekilmiyor.yüzlerce bekar rus arasında kalan evli bir türk erkeği olarak çok aciz kaldım. tek şöför 850km gidiş 850 antalya ve 850 geliş bir haftada çok km yaptım.artık arabaya binmek istemiyorum miğdem kalkıyor direksiyona geçince ıyyyy.

sen ne zaman geldin nihat abi nasıl geçti samsun-çorum turu?

Selamınaleyküm
Merhaba Sevgili Arkadaşlar

Uzun zamandır görüşemiyorduk

OOOOO olmadıki şimdi ben gittim,nihat abi gitti,murat abide gitmiş anlaşılan .

hoş bulduk abi tatil bitti.tatil ilaçgibi geldi.kafamı dağıtırım dedim ama çoluk çocukla tatil çekilmiyor.yüzlerce bekar rus arasında kalan evli bir türk erkeği olarak çok aciz kaldım. tek şöför 850km gidiş 850 antalya ve 850 geliş bir haftada çok km yaptım.artık arabaya binmek istemiyorum miğdem kalkıyor direksiyona geçince ıyyyy.

sen ne zaman geldin nihat abi nasıl geçti samsun-çorum turu?

abi iyi oldu senin için tatil çok yorulmuştun tabi sarı rusların arasında daha özgür iradenle hareket etse idin dahada iyi olurdu:)
bir depo mazot ile 850 yapabildinmi yoksa yol bitmiyor deyip gazı kökledinmi:cool:

abi ben geçen pazar sabahı çıktım yola tem de kayınçoya verdim aracı giderken çok koymadı yol gündüz gözü ile gitmek ayrı güzel sağda solda durup bebeler oynarken bizde dinlenebiliyoruz.
senelik izin için bende şafak sayıyorum gel 20 temmuz gell:)

abi iyi oldu senin için tatil çok yorulmuştun tabi sarı rusların arasında daha özgür iradenle hareket etse idin dahada iyi olurdu:)
bir depo mazot ile 850 yapabildinmi yoksa yol bitmiyor deyip gazı kökledinmi:cool:

abi ben geçen pazar sabahı çıktım yola tem de kayınçoya verdim aracı giderken çok koymadı yol gündüz gözü ile gitmek ayrı güzel sağda solda durup bebeler oynarken bizde dinlenebiliyoruz.
senelik izin için bende şafak sayıyorum gel 20 temmuz gell:)
Garajda fotoğrafla ilgilenen sen vardın galiba abi
Canon powershot A2100IS almayı düşünüyorum nasıl makine?
Birde manuel modlu kompakt ne önerirsin?

Nihat abi bazen 90la bazen 140la gittim o yolu.yoksa bitmiyor.bazen klimada açıktı.tam 3 depo mazot harcadım 8günde.benim yıllık izin bitti 1 hafta beni kesmedi:cry::mad:

Garajda fotoğrafla ilgilenen sen vardın galiba abi
Canon powershot A2100IS almayı düşünüyorum nasıl makine?
Birde manuel modlu kompakt ne önerirsin?

Oğuz compak makine nerdeyse hiç kullanmadım formlardan foto kritikten bildiğim fotolarına baktığım kadarı ile canon powershot diğer sabit lensli makinelere bakarak öne çıkan marka.

bilinmedik teknik servisi az örnek olympus gibi markalardan uzak dur arza yada yedek parça sorunlarında yandım dersin.

acil değilse makine alım işin prof makinelere bakmanı tafsiye ederim eğer meraklı isen bu işe zati en fazla üç ay sonra compak makine yeterli gelmiyecektir.

Geri