15 Kas 2007 #31 T Tanbaron Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ocak 2007 Mesajlar 1,087 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yanlis anlasilmaya sebebiyet verdiginden dolayi yorumumu siliyorum ve ozur diliyorum. Bu arada klavyemi hala duzeltemedim,Turkce yazamiyorum. Son düzenleme: 15 Kas 2007
Yanlis anlasilmaya sebebiyet verdiginden dolayi yorumumu siliyorum ve ozur diliyorum. Bu arada klavyemi hala duzeltemedim,Turkce yazamiyorum.
15 Kas 2007 #32 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bide anlamsız diyor bak bak
17 Kas 2007 #33 A Armada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ağu 2006 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ezgene' Alıntı: arattım ama...hadi beeee tüh Genişletmek için tıkla ... ezgene' Alıntı: İlgİnÇ Ve Anlamsiz... Genişletmek için tıkla ... sametin konuya böyle bi cvp vermişsin ama sonradan düşüncen değişti sanırım
ezgene' Alıntı: arattım ama...hadi beeee tüh Genişletmek için tıkla ... ezgene' Alıntı: İlgİnÇ Ve Anlamsiz... Genişletmek için tıkla ... sametin konuya böyle bi cvp vermişsin ama sonradan düşüncen değişti sanırım
18 Kas 2007 #34 B burak loves opel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 6,899 Tepkime puanı 0 Puanları 0 osmannn' Alıntı: şaka yapıyorsun ama inşallah başına böyle bi olay gelmez arkadaşım. valla şaka yapılacak bi mevzu değildi ama neyse. Genişletmek için tıkla ... aynen :good: :good:
osmannn' Alıntı: şaka yapıyorsun ama inşallah başına böyle bi olay gelmez arkadaşım. valla şaka yapılacak bi mevzu değildi ama neyse. Genişletmek için tıkla ... aynen :good: :good:
19 Kas 2007 #35 tnng yln Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ağu 2006 Mesajlar 1,076 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 bende arıyorum herhalde resım velan cıkcıcak dır bos bos bakıyorum pc etrafına sabah sabah numara guzell..
bende arıyorum herhalde resım velan cıkcıcak dır bos bos bakıyorum pc etrafına sabah sabah numara guzell..
19 Kas 2007 #36 A aykal Bilgi Girilmemiş ToMbStOnE' Alıntı: hepimiz lnd'yiz... Genişletmek için tıkla ...