Cok Sükür

hayrılı olsun

Alper hayırlı olsun, ALLAH tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın,sana ve müstakbel eşine sahip olacağınız yavrularınıza sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsin. (sen birilerine inanma 3 tane çok :)) ayrıca bu habere de cok sevındım darısı basıma artık ....

Alper hayırlı olsun, ALLAH tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın,sana ve müstakbel eşine sahip olacağınız yavrularınıza sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsin. (sen birilerine inanma 3 tane çok :)) ayrıca bu habere de cok sevındım darısı basıma artık ....

Allah Razi Olsun Abicim Darisi Bekar Arkadaslarin Basina Gercekten Cok Güzel Bir Duygu Bilen Bilir... :)

Allah Razi Olsun Abicim Darisi Bekar Arkadaslarin Basina Gercekten Cok Güzel Bir Duygu Bilen Bilir... :)
AMİN
bakalım inşallah ben de bu sene için niyetliyim ah bir korkmasam sorumluluktan ama zamanı geldı de gecıyor sanırım :o kaç kaç nereye kadar, bakalım kısmet.

bi yastıkta kocarsınız mutlu ve sağlıklı bir şekilde inşllh...

ayrıcaaa AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)

Bende ilk Baslarda Korkuyor Gibi Biseydim Ama İnan Abi korkacak Bisey Yokmus Yaptigin Harcamalarin Yada Kosusturmalarin yorgunluğun Karsiliğini Cok Güzel Aliyorsun Tavsiye Ederim :)

Bende ilk Baslarda Korkuyor Gibi Biseydim Ama İnan Abi korkacak Bisey Yokmus Yaptigin Harcamalarin Yada Kosusturmalarin yorgunluğun Karsiliğini Cok Güzel Aliyorsun Tavsiye Ederim :)
:) ya kimse ikna edemedi galiba senin yüzünden evleneceğim Alper, bizim de başımızı yakacaksın bak heveslendırme :) azıcık daha kacayım sahi bir de para harcayacağız değil mi bak iyice kastı bu ıs korkmakta haklıymısım,ayrıca sizin gibi gençleri cocuklar paçalarından baba baba diye çekiştirirken ve yengeden zılgıt yerken görmek isteriz yakında o da olur inşallah :alkis: ben de özlemiyor değilim şaka biryana

Kaynananlara Gidersin Yemegini Getirirler Ardindan Bir Cay İcersin Sonra oturur Muhabbet Edersin ( Nisanlilik Döneminde) Bunlari Ben Her gün Yasiyorum ve Anlatilmaz Bir Duygu birde Evlenince Evine Gidince Sicak Bir Yemegin Hazir Hanimin Ve Cocuklarin Seni Bekliyor Olacak :) Bilmem Gerisini Sen Düsün Abi :D

Arkadaslar İkinci Basliği Acmak İstemedim Düğün Tarihimiz Belli Oldu 22 Temmuz 2008 TArihinde Aksaray'da Olacaktir Sitemizdeki Tüm Arkadaslar Davetlidir.. Gelmek İsteyen Olursa Karsilayabilirim Ama Mutlaka Onceden HAber Verirse Sevinirim Tesekkürler...

22 temmuz mu??? Abi şimdiden bişi sölemeyim ama boş olursam gelirim ;)

Geri