çok mu yakıyor?

Arkadaşlar ve abiler,ilginize çok teşekkürler,emin olun en kısa sürede sonucu yazacağım.

sırtında 30 ton yükle 5400 cc,400 beygirlik scania 1 tl yakıyor:D sizinki gerçekten çok yakıyor,bu arada benim astra g havalardan sanıyorum,100 km de 12 lt yakıyor..yani km de yaklaşık 48 kuruş..ama agresif kullanıyorum sabahları,basıyorum biraz..

sırtında 30 ton yükle 5400 cc,400 beygirlik scania 1 tl yakıyor:D sizinki gerçekten çok yakıyor,bu arada benim astra g havalardan sanıyorum,100 km de 12 lt yakıyor..yani km de yaklaşık 48 kuruş..ama agresif kullanıyorum sabahları,basıyorum biraz..

48 kuruşa hatta 55 kuruşa bile o kadar razıyımki anlatamam size :)

Tüm bakımlar vs sonunda sadece 10 km daha fazla gitti,yardımlarınızı beklemeye devam ediyorum.

otomatik vites astra edition 1.6 motor 80000 bim km de araç. benzinde 100 km de 8 - 9 litre yakıyor tüpde 100 km de 11 - 12 litre yakıyor... veriler şehiriçi şehirdışı karışık. yani benzinde ortalama 0,30 kuruş tüpde ise 0,21 kuruş yakıyor...

Aynı soruyu bende sormak isterim...
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 hafta önce 2. el 2011 astra classic 3 CDTI bir araç aldım.

Yakıt tüketimini hesaplamak için benzin ışı yandıktan sonra kilometreyi sıfırlayarak depomu doldurdum.(Pompa attıktan sonra doldurtmadım.)

Yaklaşık 123 km yol gittikten sonra (Şehir içi) tekrar depoyu doldurdum.
Yaklaşık 12,31 litre euro dizel aldım ve 54.78 tl para verdim.

Hesaplamama göre 1 km 0.44 kuruş yakıyor çok fazla geldi.
Yorumlarınızı öğrenebilirmiyim.

Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 hafta önce 2. el 2011 astra classic 3 CDTI bir araç aldım.

Yakıt tüketimini hesaplamak için benzin ışı yandıktan sonra kilometreyi sıfırlayarak depomu doldurdum.(Pompa attıktan sonra doldurtmadım.)

Yaklaşık 123 km yol gittikten sonra (Şehir içi) tekrar depoyu doldurdum.
Yaklaşık 12,31 litre euro dizel aldım ve 54.78 tl para verdim.

Hesaplamama göre 1 km 0.44 kuruş yakıyor çok fazla geldi.
Yorumlarınızı öğrenebilirmiyim.

yok artık. 1.3 dizel 100 km'de ortalama 10 lt yakıt tüketimi çok çok fazla değil mi gerçekten? bi yerlerinde sorun olması lazım. normalde 6-7 lt bilemedin 8 lt olması gerekirdi.

yok artık. 1.3 dizel 100 km'de ortalama 10 lt yakıt tüketimi çok çok fazla değil mi gerçekten? bi yerlerinde sorun olması lazım. normalde 6-7 lt bilemedin 8 lt olması gerekirdi.

Yazın Çoğunluk istanbul trafiği az uzun yol max. 6.5 litre, kışın ise 6.8. 60.000km hiç sıfırlamadım trip2 yi ortalama 6.0 yapmışım.

Yazın Çoğunluk istanbul trafiği az uzun yol max. 6.5 litre, kışın ise 6.8. 60.000km hiç sıfırlamadım trip2 yi ortalama 6.0 yapmışım.

sizin değerler normalde Doğan abinin değerler yüksek değil mi? 2.0 dizeller bile o kadar yakmıyo desek yeridir.

Geri