Çok kırgın ve üzgünüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra h arıyorsan benim aracım satılık.değerini bilene vericem.sende 3 aydır aradığına göre bu aracı seviyorsun demektir.

bi süre sonra tekrar bakmaya başlıyacağım 3 ay değil neredeyse 6 aydır arıyorum araç ama biraz seçiciyim sanırım =) tekrar bakmaya başladığımda senin aracınıda görmek isterim.

off tahmın ettım kım oldgunu bu ılk ayıbı degıl malesef..diycek söz bulamıyorum... :@

ne denebilirki, umarım bundan sonra opel almaz...

Gerçekten ortada yapılan bir ayıp var bunca süre bukadar sakin ve olgunlukla karşılamanı çok taktir ettim doğrusu ben olsam böyle olmazdı kesinlikle
Bu arkadaş bunca süre bir açıklama yapmadıysa sende onun adını verebilirsin bence

Maalesef o kadar sorumsuz insan varki çevremizde....araştırmadan sadece söze güvenerek alışverişe girmek , can yakıyor....bununla kurtardığına şükür et arkın..:(

herseyde bır hayır vardır boşver oda onun kışılıksızlıgı halen burada senın lafına cevap vermeyen adamdan afedersınız bır halt olmaz sana özur dılemesı lazım belkı bıraz senı bıraz rahatlatır dıye dusunuyorum bır nebze belkı bır gecıcı sebebı vardır o bır ıhtımal ;)
herseyın hayırlısı daha ıyısı daha guzelı ınsallah gönlunce olur
bızım bursadan katılanlar bolumunde nıhat abının 2006 vectra sı vardı cok emız satmadıysa onun lınkını sana verıyım

hayırlı aksamlar kardeşim.arkadasa ayıp eden kişi benim öncelikle.forumda herkesin önünde ondan özür dilerim yaptıgım ayıptı tabiki ama benim söle bir problemim var uyudum mu uyanamam gibi.o günde her zamanki gibi uyuya kaldımve uyandıgımda cok gecti.sana özür msjı atıcaktım ama yemin ederim kontorüm yoktu msj atamadım.ama tabi bunca zamandan sonra yapılan özür ne kadar gecerli olur bilemiyorum.arabayı satmaktan vazgecmitim o zaman cunku ihtiyacımız olan parayı bulmustuk.
ikinci konu ise aracı suan bursaya sattım ve sana araba için sadece arka camurlukta boya var dedim buda dogru.istanbul opel erdemirler bayiginde aracın expertizi yapıldı ve dedigim gibi arka camurluk boyalı cıktı sadece.aracı sıfır aldım ve adım serdar oldugu için s plaka aldım.plakamda 34 S 4309.bu plaka benden önce opel vectraya aitti ve o aracta baya kaza vardı ve en sonunda arac perte cıktı plaka bosa cıkıncada kısmet ben aldım.plakayı serviste sorgulatırsan yalan sölemedigimi anlarsın.forumdada konuyu görmedigim için yorum yapmadım.şimdi bi arkadasım söledi forumdan onun sayesinde buldum konuyu.tekrardan özür dilerim en cokta babandan özür dilerim kardeşim kusura bakma.ama genede ne desen haklısındır....saygılar

söylerim arkadaşlar ama ne biliyim bu konu yüzünden arkadaş olanlarla da aralarını bozmak istemem açıkçası

ve bu kadar anlayıslı oldugun içinde cok tesekkür ederim.butun msjları okudum kimseye bişe diyemem bende olsam aynı yorumu yapardım.ama suan tek yapabildigim özür dilemek ve dedigim gibi aracım bursaya degilde sana gitseydi gercekten pişman olmazdı neyse hayırlısı olsun özür dilerim....

bence olan olmuş.. ve hayırlısı olmuş.. olabiliyor bazen böyle şeyler.. bilmiyorum alıcı için daha kötü bir durum (cünkü heves hayal edipte bütün planların bozulması cok can sıkıcı bir durum) ama artık büyütmemekte fayda var bence..

Buarada aklımda nezamandır.. halen araç almadıysan incele şu linki arkadaşım.. bizim mahallede araç rengi cok hoşuma gidiyor özellikle..

http://www.sahibinden.com/2008_mode...zel_astra-18WQQaXQQ16391960WQQpXQQdisplayitem

bence olan olmuş.. ve hayırlısı olmuş.. olabiliyor bazen böyle şeyler.. bilmiyorum alıcı için daha kötü bir durum (cünkü heves hayal edipte bütün planların bozulması cok can sıkıcı bir durum) ama artık büyütmemekte fayda var bence..

valla haklısın safa arkadas heves etmiş falan olabilir.ayıp ettigimin farkındayım nese kısmet....

büyük talihsizlik alıcı için daha üzücü bi durum olmuş tabi çünkü satıcı aracı zaten satmış kısmet böyleymiş daha çok kafanızı yormayın daha iyisini alırsın inşallah arkın abi ;)

Son düzenleme:
Geri