Çok kırgın ve üzgünüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üzücü bir olay olmuş gerçekten :( Yok anlamadığım neden mazeret bildirmemiş size ben onu anlamış değilim :( Hadi o gün allah göstermesin üzücü bir olay olduysa ertesi gündemi ulaşamazdı size en azından ertesi gün arayıp böle böle başımdan olaylar geçti diye sölerdi yok mazeretide yoksa telefonu açıp söleyebilirdi ben satmaktan vazgeçtim diye :(

üzücü bir olay olduğunu artık kesinlikle düşünmüyorum çünkü sürekli forumda, konulara katılıyor.

ya bı yandan ısım soylememkle en ıyısını yapıyorsun fakat bı yandanda keske soylesende bızde bılsek yanı... ama su var kı kesın bu konuyu okuyodur keske bı acıklama yapsa bı konuya keske...

üzücü bir olay olduğunu artık kesinlikle düşünmüyorum çünkü sürekli forumda, konulara katılıyor.

açıklarsan ismini herkes kim oldugunu ogrenir baska arkadaslarının da senin gibi uzulmesini engellemiş olursun. en azında senin anlattıgın gibi degil durum su derdi durust biri olsa...

açıklarsan ismini herkes kim oldugunu ogrenir baska arkadaslarının da senin gibi uzulmesini engellemiş olursun. en azında senin anlattıgın gibi degil durum su derdi durust biri olsa...

işte bende tam onu diyorum yanı desın kı su problemım vardı yada desın kı arac boyalıydı ben soyleyemedım bunu sana sonrada utandım telefonu acamadım bısı desın yada acıkca desın satmaktan vazgectım arabada benım zevkte ama desın bısey yanı...

İsmi açıklada heyecan bitsin :D

heycan dorukta :D

Doruk nerede? Biz buradayız..

söylerim arkadaşlar ama ne biliyim bu konu yüzünden arkadaş olanlarla da aralarını bozmak istemem açıkçası

usta karar senın sonucta ısmı verırsen belkı oda nedenını soyleyebılır...

s plaka araç mı?

kimse çok ayıp etmiş...

Geri