Çok kırgın ve üzgünüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim anlamadığım arkadaşın ilanı halen duruyor sahibinden.com da ama forumda hala aracında değişiklik yapmaktan bahsediyor, oysa benimle konuşurken aracı satma sebebinin çok acil paraya ihtiyacı olduğunu söylemişti. İlginç.

ve bu arkadaş hala içimizde öylemi?

ne rahat insanlar varya

Çok sinir bozucu bir durum bu. sadece bu örnekte değil hayatımızın her anında söz verip sözünün tutmayan bir sürü insan var.

Benim anlamadığım bu durumlarda gösterilen nezaketsizlik en büyük ayıp. herşey insanlar için. başına bi iş gelmiş olabilir, sağlık sorunu olabilir, işi çıkmış olabilir, o an müsait olmayabilir, ama ne olursa olsun eğer iki eli kanda değilse nezaketen arayıp kusura bakma böyle bir durum oldu diyip özür dilemesini bilmeli. çünkü karşısındaki ona göre bir program yapıyor ve tüm gününü heba ediyor. valla açıkcası ben uyuz oluyorum böyle şeylere.

Neyseki aracı almamışsın. senin için hayırlısı olmuş. geçmiş olsun.

hayırlısı böyleymiş abim. herşeyin hayırlısını dilemek lazım şu devirde. mahçuplukta bi elini öpersin özür dilersin bişe kalmaz inşallah

en azından bunu yapan ''arkadaş''ımız neden böyle bir şey yaptığını açıklasın yada sen yönetime bildir aramızda olmasın....tekrar söylüyorum aradan geçen bu kadar zamanda telefona bakmamak yada mesaja cevap vermemek kadar önemli bir şey varsa babanda zaten kızmaz ama yok öylesine vazgeçipte olmadıysa herkesein içöinde onu kırılmamasını düşüneceğine bildir yönetici arkadaşlara alsınlar ifadeyi

arkadaşlar o da 21 yaşında. ben artık çocukluğuna veriyorum. olgunlaşmamış, bazı şeylerin dürüstlükle güzel oalcağının farkında değil.

Arkın çok sabırlısın kardeşim. Helal olsun.

illaki çıkıcak bu ortaya burda olmasada bi buluşmada karşıkarşıya geliriz zaten o an ne diyeceğini merak ediyorum. onun arabasını almamış olsamda (iyiki) bende bir opel kullanıcısıyım hala =)

Aynı şeyi düşünüyorum, böyle şeyler yaşayıp da hala bu kadar saygılı ve olgun davranmanı takdir ediyorum, ben yapamayabilirdim...
Umarım o arabadan çok çok daha iyilerini bulursun kardeşim, tecrube böyle bir şey işte. Kazık yemeden tecrube sahibi olamıyorsun malesef. Geçmiş olsun.

Aynı şeyi düşünüyorum, böyle şeyler yaşayıp da hala bu kadar saygılı ve olgun davranmanı takdir ediyorum, ben yapamayabilirdim...
Umarım o arabadan çok çok daha iyilerini bulursun kardeşim, tecrube böyle bir şey işte. Kazık yemeden tecrube sahibi olamıyorsun malesef. Geçmiş olsun.
Tecrübe hayatta yediğin kazıkların toplamıdır :D

Üzücü bir olay olmuş gerçekten :( Yok anlamadığım neden mazeret bildirmemiş size ben onu anlamış değilim :( Hadi o gün allah göstermesin üzücü bir olay olduysa ertesi gündemi ulaşamazdı size en azından ertesi gün arayıp böle böle başımdan olaylar geçti diye sölerdi yok mazeretide yoksa telefonu açıp söleyebilirdi ben satmaktan vazgeçtim diye :(

Geri