---çocuklar babamın arabayı futbol KALESİ yapmışlar ---

Abi hadi bunlar çocuk bizim komşu ya adam yarbay girişte oturuyo arabalarda binanın önüne çekiliyo sen tut camların demirlerini boyuyacağım diye beyaz boyaları metalik bordo arabanın kaputa sıçrat ama öyle 1 tane 2 tane değil yüzlerce minik nokta ben şehir dışındayım babama da söylememiş arabayı alın falan diye babam arabayı yıkatmaya götürürken görmüş geldim Ankaraya 2 hafta sonra bastı kalayı sen bu arabaya ne yaptın diye dedim ne oldu indimki arabaya berbat güneş 1 de yakmış güzelce pasta da cila da kurtarmadı ve adam hiç utanmadan aa sıçramışı dedi sadece insan özür diler ya o bile yok kavga etsen ne olacak o gün bu gündür yapabildiğim bütün gıcıklıkları yapıyorum adama konuşmuyorum slm vermiyorum selamını almıyorum ama şerefsiz hala gelir ya hakan bey bizim bilgisayar şöyle oldu böyle oldu demeye yüzsüz bende aldığınız yerle görüşün deyip geçiyorum bak gene aklıma geldi fitil oldum ya:mad: :mad: :mad: :mad:

abi kafayı yememek elde degil :mad:

geçmiş olsun

çocuklara yapmayın etmeyin diyince daha cok yapıyolar her zamn arabanın basında durack halin yok sen gidince baslıyolar arabaya işkenceye . oyuzden güneşi ve reçine lekesini göze alıp cockların oynamadıgı yere cekiyorum

çağırsaydın bi polis zabıt tutursaydın hiç gerek kalmazdı.

ya bide böle anne babalar var.. cocuğunun yaptığından hiç yüzü kızarmayan aksi gibi bide üste çıkmaya çalışan... artık insanları anlayamıyorum gerçekten..

neyse ya sabır deyin...
+1 :good: o çocukların öyle olmasının sebebi de aileler değil mi zaten?

çok geçmiş olsun..

bizim sitede de geçen bir astra g nin kaputuna bir çocuk çıktı yaslandı cama uzattı ayaklarını ardından bi tane daha, sonra ikinci çıkan ayağa kalktı takılıyo öyle ardından bir diğeri ayağı tamponda zorluyor çıkmak için, deli oldum yanlarında olsam kesin indirirdim, balkondan bakıyordum ordan bağırmak ta işime gelmedi... bağırırsın sonra biri arıza çıkarır diye vaz geçtim... sitede oyun parkı olduğu halde arabaların arasında top oynayan mı ararsın, bisikletli çeteler mi herşey var yani. daha kötüsü gören anne babaların bişey dememesi o hepsinden sinir bozucu

Ya bu tür olaylar memleketin heryerin de oluyooo.. Aile terbiyesi önemli tabi ama önüne geçilebilecek bi olay diil Malesef

geçen de benim arabanın dikiz aynasını yerinden çıkarmışlar top gelmiş yerine taktım düşünün cama da gelebilirdi sorun ailelerde yeterli terbiye verilmiyor

+1 :good: o çocukların öyle olmasının sebebi de aileler değil mi zaten?

çok geçmiş olsun..

aynen :good:

Geri