---çocuklar babamın arabayı futbol KALESİ yapmışlar ---

ya aynen bizim sokaktada haymanalılar oturuyo eger aramızda varsa genelleme yapmak istemiyrum ama uyarı falan anlamıyolar :(

bizim minibüsü kale yapıodu onlarda hatta yüksek olguu için özellikle seciyolarda köselere 90 atalım diye

yazıyı ilk okudugumda bebelere sövüyodum şimdi anasına babasınada sövdüm bölebisey olmaz ya

geçmiş olsun iyi ki arabaları top niyetine koymuyolar

Geçmiş Olsun Arabanin üzerine çikmiş Annesinin Yaninda çocuğu Erik Topluyo çocuğa Kizdigimn Zaman Sana Ne Senin Arabanmi Diye Bide Firça Yiyoruz Bu Tür Insanlar Bence Servet Düşmani

b*ka taş atma, üstüne sıçrar derler.. böyle durumlarda gülümseyerek çocuğun-çocukların yanına giderim, yine gülümseyerek başkalarının duymayacağı sesle psikolojilerini bozacak şekilde uyarırım.

ana-baba karışınca iş büyür, sıpasının nerede ne halt ettiğini bile bilmez ama azarlarsın kıymete biner..

üstad wallahi sinirden gülüom yaa...:mad:

ben hıc kımsenın malına mulkune hayatta zarar vermedım yapmamda... bizde cocukduk daha bır kere yapmadım zaten böle bıseye teşebbüste bile annem babamdan azarı yerdık. evın onunde bıle mılletı rahatsız edecez die diken üstünde oyun oynardık... o konuda annem babam cok duyarlıydı..

şimdikilere bakıom analar babalar evlatlarından daha cocuklar....

ben hıc kımsenın malına mulkune hayatta zarar vermedım yapmamda... bizde cocukduk daha bır kere yapmadım zaten böle bıseye teşebbüste bile annem babamdan azarı yerdık. evın onunde bıle mılletı rahatsız edecez die diken üstünde oyun oynardık... o konuda annem babam cok duyarlıydı..

haklısın.. valla ben bir kere, fîî tarihinde komşunun camını kırdım (yaşım taş çatlasın 5-6 ) anamdan dünyanın dayağını yedim; camı illaki ödedik; özür diledik; yetmedi hiç tanımadığımız kişilere akşam özür dilemeye gittik ailece..

Otokontrol vardı. Bu denli hoyrat değildi aileler. Büyükşehirleri bilemem ama küçük yerlerde o eski disiplin hala var.

eline bı kırılmaz deynek alacan verecen zopayı bunlara:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

haklısın.. valla ben bir kere, fîî tarihinde komşunun camını kırdım (yaşım taş çatlasın 5-6 ) anamdan dünyanın dayağını yedim; camı illaki ödedik; özür diledik; yetmedi hiç tanımadığımız kişilere akşam özür dilemeye gittik ailece..

Otokontrol vardı. Bu denli hoyrat değildi aileler. Büyükşehirleri bilemem ama küçük yerlerde o eski disiplin hala var.

wallahı cok dogru yapmıssın hocam

tugrul ben bu hasere cocukların yuzunden araba degıstırdım
inanirmısın 11 kattan kiremit attılar 5 arabaya yanyanaydı evın otoparkına benım kaskom da yoktu
buldum kım yaptı dıye 3 tane cocuk veled 2 kız 1 erkek 11 yaslarında yarıs yapılarmıs catıya cıkmıslar kım kıremıtı uzaga atacak dıye arabaya atıyolar alarm calıyo hoslarına gıdıyo zaten arabanın yanına ındım cınnet gecırdım ya gocmeyen yer kalmamıs:mad:

olan bana oldu polıslerı araya soktular cocukların babaları babamı devreye sokup bız yaptık sız yapmayın ver parasını dedım al arabamı garıbanım dıyo bı evım var napıcan katıl olucaktım :mad:
şımdiki arabamı mahellede alarm calsa balkona fırlıyom canım cok yandı:mad:

olan bana oldu polıslerı araya soktular cocukların babaları babamı devreye sokup bız yaptık sız yapmayın ver parasını dedım al arabamı garıbanım dıyo bı evım var napıcan katıl olucaktım :mad:
şımdiki arabamı mahellede alarm calsa balkona fırlıyom canım cok yandı:mad:

yaa krds canın yanmaz olurmu ben yolda bile araba hafif cukura sert girse içim gidiyor onu almak ıcın ne sıkıntılar cektım...

Son düzenleme:
Geri