---çocuklar babamın arabayı futbol KALESİ yapmışlar ---

bizde yaptık zamanında hoşgörmek lazım

yinede geçmiş olsun diyorum

çocuklarda bi hastalık haline gelmiş galiba bu arabalardan kale yapmak yine bizim burdakiler insaflı ön yada arka camurluk kısımlarını direk yapıp diğer tarafa taş koyuyorlar...Bizim araba geç geldiği için daha çokcuklardan nasibini alamadı :D

Hani derler ya beterin beteri vardır bizimkide aynı. Bizim arabayı tribün yapmışlar tavana oturup maç yapanları izlemişler sonuç hep aynı :mad:

valla abi iyi bana denk gelmemıs hem cocukları doverdım babaları eve gelecek bu sefer buyuk flan dınlemezdım adama dalardım artık

ben olsam o topu alır keser biçer sonrada serpiverirdim parçalarını

Sorunsuz anne ve babaların çocukları da sorumsuz oluyor. Böyle bir anne babanın yetiştirdiği çocuklardan ne hayır beklenir ki? Balkondan halı silkeleyen kadına kızarsın "ne olmuş" der, ertesi gün onun üstünde oturan aynı şeyi ona yaptığı zaman bağırır durur. Aynı şey onun arabasına yapılsa çocukların sokağa çıkmasını yasaklar o (gerisini yazmıyorum)

dalacan bölelerine

b*ka taş atma, üstüne sıçrar derler.. böyle durumlarda gülümseyerek çocuğun-çocukların yanına giderim, yine gülümseyerek başkalarının duymayacağı sesle psikolojilerini bozacak şekilde uyarırım.

ana-baba karışınca iş büyür, sıpasının nerede ne halt ettiğini bile bilmez ama azarlarsın kıymete biner..

böleleri tam dayaklık bnde az dövmedim :mad:

geçmiş olsun.

Geri