c'mon eksikleri

boluya beklıodum 1-2 c'mon cu daha gelsın ama cıkmadı tek temsılcı ben oldum :)bi dahakı bulusmaya ınsallah cogu arkadas gelır

oh senide bulduk bende resimlere baktım kimin bu kırmızı diyorum.hayırlı olsun.gelemedik malum finaller.kısmet bidahaki sefere inşallah...

bu c'mon larda vıtes yolu bıraz fazla uzun gıbı geldı yanılıyormuyum?

bana oyle geldı walla sıkıoda olabılırım :)baska da bı eksıgını gormedım cok sukur

bana oyle geldı walla sıkıoda olabılırım :)baska da bı eksıgını gormedım cok sukur

yok yaww sıkıyorsun demek istemedim;) alla alla sen nası fark etmedin torpidoda ışık yok yawww..:) :kop: :kop: baksana abi herkez şikayetçi ışık olmamasından sanki far koymamışlar;)

ne bılıım abı torpıdoda ısık olsa nolur olmasa nolur butun aksamı torpıdonun ıcıne bakarak gecırmıorum:)ayrıca aksamları okadar torpıdoyu acar ugrasırım hıc ısık olup olmadıgına bakmadım aksam bı bakıım huylandım sımdı :)bu arada surucu tarafındakı camdan acıp kapanırken enteresan sesler gelmeye basladı onada ayrı kıllandımda cok dıllendırmıorum sımdı bı ayar cekıcem o gercege gıdınce :):)

bu arada beyler baktım torpıdoya kıskandırmak gıbı olmasın kafam kadar ısık koymuslar oraya parlıor ıcerısı :D

bu arada beyler baktım torpıdoya kıskandırmak gıbı olmasın kafam kadar ısık koymuslar oraya parlıor ıcerısı :D

demekki sport modeline koymuşlar ışığı. İlk etapta önemli gibi gelsede şimdi pek önemli değil. Sporttan bi farkımız olsun dimi:D

şaka bi yana hastayım arabana. ah dizeli olucaktı almazmıydım ben o 3kapı C'monu

bende dizelini ıstıodum beklıceksın fln dedıler 1-2 ay yok dedım tak ettı dedım aldım benzınlıyı de almaz olaydım dıorum bazen yakıo meret :)

Geri