çizik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exp27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exp27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kırmızı bir araba kapıyı açarken benim arka kapaya değmiş boya kapımın üzerine çıkmış çok küçük derin değil aracı yıkattıktan sonra farkettim pastayla kırmızı leke çıkarmı aracım beyaz bu arada

Ynt: çizik

Geçmiş olsun, eğer senin boyanda bir sorun yoksa yani sadece aracın boyası sindiyse araca çıkar pasta ile merak etme kendin bir dene umarım boyayı kaldırmamıştır.

Boyayı kaldırmadıysa sorun olmaz.Oto kuaförleri çok rahat halleder.

corsa_1990 link' Alıntı:
Boyayı kaldırmadıysa sorun olmaz.Oto kuaförleri çok rahat halleder.

valla boyanın üzerinde bir tabaka gibi küçük nokta şeklinde işaallah boyayı kaldırmamıştır

Canınızı sıkmayın pasta cilayla çıkar...

Boyaya zarar vermediyse bence pastaya gerek yok. Sonuçta pasta aşındırıcı bir maddedir. Yeni aracın boyasını aşındırmaya değmez. Hafif doldurucu ve temizleyici AG SRP tarzı bir ürün işinizi görecektir. Boyaya zarar verdiyse, o zaman pasta ya da rötuş düşünmenizde fayda var.

[quote author=aliceinchains link=topic=7801.msg181191#msg181191 date=1366818081]
Boyaya zarar vermediyse bence pastaya gerek yok. Sonuçta pasta aşındırıcı bir maddedir. Yeni aracın boyasını aşındırmaya değmez. Hafif doldurucu ve temizleyici AG SRP tarzı bir ürün işinizi görecektir. Boyaya zarar verdiyse, o zaman pasta ya da rötuş düşünmenizde fayda

ag srp hiç duymadım bi bakayım netten

aynısı bana da olmuş kırmızı bir arabanın kapısı değmişti.pastayla anında çıktı rahat olun

takılacak bir sorun değil pasta ile  çıkacaktır.

Geri