civic si EG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet o epey yüklü bi araç, balçova kipa otoparkta görüyorum arada. çağrı da tanıyor sahibini, bana da çağrı söylemişti gördüğümüzde 500 bg diye...

o zaman sonradan herhalde kendi yaptırmışdır 400 beygirlik civiclerde var çünkü modifiyeli honda motoru kaldırıyor verimli bir motor

bende astra almadan niyetim oydu ama km, model yılı, performanslı oluşu açısından hor kullanılmış olabileceği ve tek kapısı olmasından ötürü baktım baktım ve alamadım.ama ikinci bi araba alcak olsam ilk seçenek o olur belki kardeşime alırız yeni ehliyet alıcak onda öğrenir şöförlüğü.

bende astra almadan niyetim oydu ama km, model yılı, performanslı oluşu açısından hor kullanılmış olabileceği ve tek kapısı olmasından ötürü baktım baktım ve alamadım.ama ikinci bi araba alcak olsam ilk seçenek o olur belki kardeşime alırız yeni ehliyet alıcak onda öğrenir şöförlüğü.

keşke benimde bi bladerim olsa :D

bende 94 sonu 95 model vardı.ondan sonra avensis aldım binemedim.sıfır fiat linea aldım binemedim.megane var 2008 binemiyorum.inanın honda si nin kullanım rahatlığını hiçbirinde bulamadım.ama su varki bıktımda sattım.yolda cakıl tası gorsen cevresinden dolanacan.yoksa hemen sanayiye ön takıma.2 sene bindim.inanın 4-5 ayda birön takım yaptırıyodum.iyidir hoştur.fakat çoooook ama çooooook hassas araçlardır.

Geri