çift mühürlü app isteyen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güncel

70-100 lırası arası yazdım. bizim şubede dert yok. yaptırıyosun kendinde gitsen basıyorlar

arkadaşım benim aracımda beykoz kayıtlı idi 2002 yılında ben beykoz şubesine 320 tl para verdim app yaptırmak için ne konuşuyorsun bilmeden arkadaşım işi bilmiyorsan atlamıycaksın oke yaptığın iş çok ayıp senin ... sen 70 i 100 ü geçtim 120 tl den beykoza plaka yaptır çift mühürlü orjinal ben tüm opelim nete plaka dağıtıcam bedavadan oke ....

ımzamı goruyormusun. ordakı hondayı goruyormusun. onun plakasını goruyormusun. o plakayı sorgulatmayı bılıyormusun. işte o plakalar orjınal cift muhurlu. ayrıca amacın app plaka yaptırmak ısteyenlere yardım etmek olsaydı bu kadar celallenmezdin. niyet ticaretse, pazar yerine doğru ...

ıstanbul ıcın kapını calabılırm :)

200 tl çok para bence biz kıbrısta yaptırıyoruz 10 tl :)

arkadaşlar benim elimden gelen bu çerçeveli 200 çerçevesiz 220 ok indirim falan istemeyin benim elimden gelen bu başkasına yaptırabilirsiniz ...

APP mi deniyor bilmiyorum,Alman plakaları fontu olayını mühür ile yapabilir miyiz? Aşağıdaki gibi? Mümkünse yaptırmak istiyorum
alamnrv0.png

walla ben direk emniyette bi komser tanıdığımla görüştüm app olduktan sonra mühür var yada yok pek farketmiyor cezai işlem uygulanıp plakalara el konuluyormuş. bu yüzden mühürü pek sallayacaklarını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri