''CHECK OİL'' ne demek???

yagseviyesinde azalma var kontrol et demek :)

Kardes 2 Nedenden Olabİlİr O Aracin Eger Lpg Lİyse BİlmedİĞİn Yerden Gaz Aldiysan Bu Yanmasina Neden Olabİlİr Eger Aracin Benzİnlİyse Aracin KaÇ Oktan Li Benzİn Almani Önerİyorsa O Oktanda Benzİn Al Son Olarakta Gercekten Aracin Yagi Azalmis Olabİlİr Aracini Daha Saglikli Kullanmak İstİyorsan Yag Sevİyene Dİkkat Et Arabanin Yagi Cani Gİbİ Çunku

Kolay Gelsİn

BUgun baktım yağ azalmış aracın olduğu yerdede biraz yağ lekeleri vardı ama benim aractanmı yoksa başka araçtanmı aktı bilmiyorum.Ustaya gittim yağ ilave ettik 1 lt kadar...Yine azalırsa getir kaldırıp kontrol edelim dedi..İnşallh daha bi sorun çıkarmaz...Hepinize yorumlar için teşekkür ederim...Yaşasın Opel kardeşliği :)

BUgun baktım yağ azalmış aracın olduğu yerdede biraz yağ lekeleri vardı ama benim aractanmı yoksa başka araçtanmı aktı bilmiyorum.Ustaya gittim yağ ilave ettik 1 lt kadar...Yine azalırsa getir kaldırıp kontrol edelim dedi..İnşallh daha bi sorun çıkarmaz...Hepinize yorumlar için teşekkür ederim...Yaşasın Opel kardeşliği :)

Öyle diyeceğine kaldırıp 2 dakikada alt kartere baksa olmuyor mu? Ben olsam bir daha o herife gitmezdim, yağı motora koymayı biz de beceririz...

Öyle diyeceğine kaldırıp 2 dakikada alt kartere baksa olmuyor mu? Ben olsam bir daha o herife gitmezdim, yağı motora koymayı biz de beceririz...

Haklısın bizde bundan sonra adamına göre muamele yaparız..Neysekii bugun yine kontrolleri yaptım seviyeler normal kaçak yok...

merhaba, yazı yine çıkmaya başladı arkadaslar..seviyeler normal ama yazı halen çıkıyor..sorun serviste bağlanmaya ortaya çıkarmı yoksa servise gitmeden ben halledebilirmi,yim???

senin müşürde sıkıntı var galiba..

geçen sefer baktığında çubukta ne kadar eksilmeyle 1 litre yağ koymuştun . . .

müşürde sorun vardır söketini direk baglarsan yanı birleştirirsen yazı yazmaz ama bu saglıklı olmaz

Geri