katalizör tıkalı olabilirmi,cünkü tıkalı olnca aracı sıkıstırıyomus die duydum ama tam bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım bende 1.6 astra var,,x16xel,,alalı iki sene oldu gitmediğim usta kalmadı,,Hiçbir zaman istediğim performansı yakalıyamadım,,Aracımda hiçbir arızada yok,,ancak aynen anlattığın gibi bazen aracı sanki arkadan bir çekiyormuş gibi oluyor,,Ben bunu özellikle motor ısındığında hissediyorum,,hele bide klima açıksa gittinBen bu aralar kendimce bir çözüm buldum,,EGR valfi iptali,,İnan araç çok rahatladı,,Sadece fişini çektim,,arıza lambası yanıyor ama araç eskisinden çok daha iyi gidiyor özelliklede alt devirlerde,,kalkışı bile değişti,,Şimdi kör conta takacak bir usta bulursam conta taktırıp arıza lambasınıda söndürecemm,,Mağlesef Ankarada bu işlerden anlayan bir yer bulamadım,,Ama arıyorum,,Egr ile ilgili yazılarımı forumda bulabilirsin,,Bence opellerdeki çekiş sorununun en büyük nedeni bu parça,,,,