inşallah herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız. balans kaynaklı vibrasyon insanı arabadan soğutuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi yalan yanlış da yazmak istemiyorum 154000 de bende komple motor yaptırdım... şu anda araç 170 000 de ama bu zaman içinde ayar filan yapılmadı. 1500 km sonra yağ değiştirdim o kadar. Gerçi işi bilen arkadaşlarımız da yazacaktır. Bilemiyorum yani...
Memduh bey inşallah aracınıza kavuşursunuz. Ustanızı iyi tanıyor ve güveniyorsanız bence sıkıntı olmaz. Olursa dahi zaten yeri yurdu bellidir. Bence önce ustanıza sonra aracınıza güvenin. Bıu arada ben olsam bu kadar masraf ve bakım sonrası bu araca en az 4-5 sene biner sonra duruma göre daha yeni model o anki güncel kasalı bir araca geçerdim.
inşallah herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız. balans kaynaklı vibrasyon insanı arabadan soğutuyor.
Arabama kavustum sonunda cok sukur. Hicbir sıkıntı yok
Bunlarda resimleri yarin daha detaylı resim ceker koyarim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memduh hadi hayırlı olsun büyük geçmiş olsun ama ustan da makineyi görünce ne poz vermiş ama ben adamın arabasını böyle toplar teslim ederim havasında hehehehe