cdti yağ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tangent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tangent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın yağını değiştireli 5000 km oldu araç yağ lambası yaktı yağ eksilmiş tam yarıya gelmiş , yarım litre kadar yağ koyduk normal seviyesine geldi . Acaba aracın bu kadar yağ eksiltmesi normal mi.

kitapçığa bakarsak çok fazla yağ yakmasına normal diyor ama bence o kadarda normal değil. ustalardan yorumları alalım.

ustalar opelin yağ yakma sorunu bitmez diyo.

2004 model bi arabanin okadar yag yakmasi normal degil ya, benim araba 1999 model corsa 1.0 12v, 5000 km de bile yag seviyesi maximumda, benim motor 61 000 kmde

yağ eksiktmesi normal.tamsentetik yağlar çok ince zatenopelelrdeğil tam sentetik olan diğer arabaların bir çoğu eksiltiyor

arkadaşlar aracımın yağını değiştireli 5000 km oldu araç yağ lambası yaktı yağ eksilmiş tam yarıya gelmiş , yarım litre kadar yağ koyduk normal seviyesine geldi . Acaba aracın bu kadar yağ eksiltmesi normal mi.
yağı eksikde koymuş olabilirler ama üstten eksantrikli motorlar birazda olsa yağ eksiltir.

Kartel de terleme yada damlatma varmı ona baktır.Yoksa cdti da sebesiz yağ eksiltme görmedim kendi arabamda.Bu arada tam sentetik değil yarı sentetik kullanabilirsin.

hatalı yağ veya eksik yağ koyulmuş olabilir ustamın dediği gibi ..

Bu motorlar 30-40 bin km den sonra yağ eksiltmez kolay kolay..

Geri