CDR 2005 CD Çalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerrsin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eerrsin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda Siemens CDR 2005 CD Çalar var. Sabahları kontağı çevirdiğim anda Tırrrrttttttttttttt die şiddetli bir ses çıkarıyor içerisinde cd bulundurmuyorum ama yinede aynı problemi yapıyor. Aynı sorundan yaşayan varmı yada problemi giderebilen.

bendede aynısı var soğuktan yapıyor diye düşünüyordum ama havalar ısındı hala yapıyor.

cd alma mekanızmasındakı dıslılerden gelıyor o ses....sokulup bakılması lazım yoksa dıslılerı sıyırabılır...

cd alma mekanızmasındakı dıslılerden gelıyor o ses....sokulup bakılması lazım yoksa dıslılerı sıyırabılır...

doğruuu

cd çaları biz rahatlıkla sökebilirmiyiz yoksa tamirciyemi gidicez. Ben vida deliklerine baktım elimde ona uygun bir tornavida yok.

cd çaları biz rahatlıkla sökebilirmiyiz yoksa tamirciyemi gidicez. Ben vida deliklerine baktım elimde ona uygun bir tornavida yok.

benim aracımdada aynı sorun var.sıcaklıkla falan alakası yok 2 sene falan oldu o şekilde ben kullanıyorum.. cd değiştirdiğinde falanda yapıyor o sesi..

Aynı sorun bendede var. Hatta bendeki orjinal müzik cdlerimi okumuyor. 15 20 kere tak çıkar yaparsam belki okuyor. Ama nero ile oluşturduğum cdlerde pek problem çıkarmıyor.

sız yapamazsınız hassas bır ıs ii bir elektronıkcıye gostermenız lazım ben kendım yapmıstım bendede aynı sorun vardı...

Geri