CD Formatı ve Kanal Ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Gene ben :) cd çalarım bazı çekme cd leri çalıyor fakat bazılarında error veriyor .. Orjinalleri çalıyor sorunu yok.. Ne tür cd yakmalıyım müzik dinlemek için? Birde İstediğim kanal frekanslarını nasıl memory'ye alabilirim?Teşekkürler. :cool:

Nero cd yazımı için iyidir.

Astra G de kanal hafızası radyo çalarken sayı tuşlarına uzun basılarak yapılabiliyo...

Arkadaşın Vectrasında yaşadığımız en büyük problem buydu bir türlü okutamadık cekme cdleri birgün tabanı siyah cd (Teflon cizilmez felan diyorlar) almıştım ona çektik. O günden beri o tabanı siyah cdlere çekiyoruz ve bir sorun yok

Arkadaşın Vectrasında yaşadığımız en büyük problem buydu bir türlü okutamadık cekme cdleri birgün tabanı siyah cd (Teflon cizilmez felan diyorlar) almıştım ona çektik. O günden beri o tabanı siyah cdlere çekiyoruz ve bir sorun yok

Bu philips lerin var üstü siyah onlarımı diyorsun?

hayır tabanı yani cdye verileri eklediği yer siyah olacak kabı değil, genelde tane cd satanlara sor onlar biliyor. Teflon cd deniliyor

Müzik yazımı için özel cd ler var onları deneyebilirsin...

12252813_gte.jpg

teflon yada carbon cd diye geçiyor piyasada. ama ben onuda denedim söz geçiremedim :D

cdleri windows media player kullanarrak yazın boşverin neroyu felan

cdleri windows media player kullanarrak yazın boşverin neroyu felan

Evet bende öyle yaktım cd leri track'e çevirip bakalm denicem bi ara :) o siyah cd lerden aricam ama hiç grmedim bugüne dek :S

Geri