Ccrt 2008 cdc safe

askinaslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
CCRT2008 radyo, teyp, cd ve telefonu olan model. cdbox a cd yerleştirip cd tuşuna basınca ekranda cdc safe yazısı çıkıyor ama teybin kartında cd kodu diye bişey yok maalesef cd olmadan da arabada yolculuk yapılmıyor. ne yapmam gerekiyor acaba.

yokmu kimseeeeee

Aracınızda CD Changer takılı anladığım kadarıyla.
Ve CD changer bi şekilde kodunu kaybetmiş.
Torpidoyu filanmı söktürdünüz son zamanlarda.
Kodu evraklarınızın arasında olması lazım. Yoksa aracın ilk alındığı bayiyi bulup arayın.
aracın tüm kodları satışı yapan bayide mevcuttur.

Tep bu mu.
Ön kasa birlikte de olsa altaki changer ayrı sanırım ve kodunu kaybetmiş.

ccrt2008_500.jpg

Son düzenleme:
aku falan degıstırmıssenız cd changer kendını korumaya almıs kod istiyor.

teyp aynen bu teyp ama cd kodu falan yok radio kodu var sadece arabanın bütün evrakları bende ama cd kodu diye bişey yok hadi var diyelim nereden giriliyor bu kod peki????

teyp aynen bu teyp ama cd kodu falan yok radio kodu var sadece arabanın bütün evrakları bende ama cd kodu diye bişey yok hadi var diyelim nereden giriliyor bu kod peki????
servisler de yardımcı oluyor kodu öğrenmede
car 300-400 kod girme diye bi konu olcaktı, orda sizin teybe uyan bişey de vardır belki

aracın cd kodu yok kaybetmedim yok... radyo kodu falan mevcut.

Teybin kodu var ise. Kutup başını söküp bi resetlemeyi dene.
Teyp tek parça gibi duruyor dediğin gibi tek kod olabilir.
Teybi resetle kodunu baştan gir aç aynı şeyi diyecekmi bakalım.
Ama alta ki gibi CD kısmı ayrı da olabilir. Ozaman CD kısmının ayrı kodu olur. ce CD ye geçeceğin zaman SAFE yazar.

adszyo4.png

Evet şimdi buldum CD Kısmın altaki resimde de göreceğin gibi teypten ayrı
Bu durumda teypten ayrı bi Kodu olması gerekiyor. teybin kodunun bulunduğu kartta olabilir yada ikisi set olduğu için aynı kod olabilir.

176975709072007495.jpg

peki bu kodu nasıl gireceğim as tuşuna basıp teybi açtığımda sadece radio code yazıyor. cd code nereden girilecek. bilmiyorum.

Geri