Çarpıp kaçmış..

Ynt: Çarpıp kaçmış..

Cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Umarim kacan serefsiz yakalanir ve hakettigi cezayi alir

madmax50 link' Alıntı:
Ankara'da bildiğim ustalar var ama referans verip mahcup olmak istemem bu yüzden aşağıdaki kişiler en iyi olarak bilinenler artık birini seçersin  :)

Teşekkür sayısı +3  ;)

+1 milyon benden  exclaim

Konu cidden önemli. Yetkili servis bir kapıyı 1500 liradan aşağı boyamıyor. Kaskoda ilk yıl ise gelecek yıl primde %50 artış oluyor. Tramerde hasar kaydı çıkıyor birde ekstra fazladan prim ödüyoruz ne anladık kaskodan. Kasko bu tip orta seviye hasarlarda en son başvurulması gereken yol. Allah göstermesin 5-6 binlik bir masraf olsa o zaman alternatif yok ama bu tür ufak hasarlarda dışarıda yaptırmak daha mantıklı.

Bir de şu var. Şimdi birçok kişi yetkili servisi kaporta boya konusunda en iyisi bilir ama tam tersi. İşinde iyi olan bir usta yetkili servisin verdiği 2000 lira maaş yerine gidip kendi yerini açıyor. Servistekiler genelde iş yapılsın kalitesi önemli değil kafasındalar. Yetkili servise gidin bu tip hasarlarda kaprta işçiliği ile uğraşmazlar. Kapı sacı değiştirilir ve boyanır. Hatta kasko eksperi ile araları iyiyse komple kapıyı değiştireni bile gördüm ben. Özetle yetkili servis maksimum kazanç minimum işçilik için menfaatlerini düşünür.

Çok geçmiş olsun.Allah daha beterinden saklasn

Çok geçmiş olsun.

mini onarımdan yapılabilir bence onarım hakkınız yetmeyince üzerine az bi fark vererek yaptırabiliyosunuz

Kardeşim resimleri de şimdi gördüm, cidden olay anında denk gelsen, bas arkasından sıkıştır, al aşağı.

İnşallah tavsiye edilen ustalardan iyi bir tanesine denk gelir içine sinecek şekilde tertemiz geri alırsın yoldaşını.

Çok geçmiş olsun. Fotoğraflara bakarken bile moralim bozuldu. Yine de başa geleceğe çare yok, çok sıkmayın canınızı.

Bu arada ben Çayyolunda oturuyorum. Hangi AVM'nin orada oldu?

Edit: Çayyolundaki trafiğin %80'ini kadın ve yaşlı şöförler oluşturmakta. Eski aracıma yaşlı bir amca gözümün önünde vurmuş, göçüğü gösterdiğimde, "o benden önce de vardı" demişti. Ben de "nereden biliyorsun müneccim misin amca?" demiştim ve kendim yaptırmak durumunda kalmıştım :)

GNSpower link' Alıntı:
Kardeşim resimleri de şimdi gördüm, cidden olay anında denk gelsen, bas arkasından sıkıştır, al aşağı.

İnşallah tavsiye edilen ustalardan iyi bir tanesine denk gelir içine sinecek şekilde tertemiz geri alırsın yoldaşını.

Sağolasın KafKaf'ım...

Geri