carbon clean kullanımı hakkında

mustafa07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi forumlar. opel vectra b aracıma carbon clean aldım yaklaşık 30 lt depoya bir şişeye yakın koydum devirli mi kullanmam gerekiyor bir süre ? faydası olur mu ? benzin bitesiye kadar mı kullanacağım ? teşekkürler

100 km içinde kendini belli eder. Devirli kullanım iyidir. ;) ilk zamanlar tekleme yapar korkmaya gerek yok. Sonrasında yağ gibi akmaya devam eder.

100 km içinde kendini belli eder. Devirli kullanım iyidir. ;) ilk zamanlar tekleme yapar korkmaya gerek yok. Sonrasında yağ gibi akmaya devam eder.
tekleme falan pek yapmadı öyle ama ya da ben devirli kullandığımdan hissedemedim 2. viteslerde 5000 ler falan görüyorum zararı olmaz değil mi ? hararet 98 lere geliyor devirli kullandığımdan herhalde

tekleme falan pek yapmadı öyle ama ya da ben devirli kullandığımdan hissedemedim 2. viteslerde 5000 ler falan görüyorum zararı olmaz değil mi ? hararet 98 lere geliyor devirli kullandığımdan herhalde

Devirli kullanma derken de o kadar abanmaya gerek yok. Normal kullanım dan birazcık fazla o kadar. Zaten temizlemeye başlayınca eksoz borusunun içi sim siyah olacak. Hatta su buharı ile siyah su gelmeye başlar ;)

eksoza baktım siyahlaşmıştı biraz zaten abanmışım galiba :)

Carbon clean genelde uzun yola çıkmadan boş depoya doldurup üstüne Yakıt koydurmak gerektiğini düşünüyorum.kurumu temizleyin derken partikül filtresini tıkama ihtimali var diye biliyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

devirli kullanma derken de o kadar abanmaya gerek yok. Normal kullanım dan birazcık fazla o kadar. Zaten temizlemeye başlayınca eksoz borusunun içi sim siyah olacak. Hatta su buharı ile siyah su gelmeye başlar ;)

abi ben surekli 6bin devirlerde geziom bi sakincasi olabilirmi acaba :D biraz yuzume ilik ruzgar vuruyor hosuma gidiyor ama :D:D

abi ben surekli 6bin devirlerde geziom bi sakincasi olabilirmi acaba :D biraz yuzume ilik ruzgar vuruyor hosuma gidiyor ama :D:D

Bende devirli kullanırım ama özellikle rampa yukarı olduğunda veririm kırbacı gözünün yaşına bakmam :D

50 km boyunca 3000 devirin altına düşürmeden uzun yolda kullanın tamamdır gaz kesmeden sabit bir gaz ile sürerseniz etkili olur ara ara 4000 yapın o kadar.fazlası trigere zarar olur fayda yerine

Geri