Carbon Clean Ile Ilgili Yeni Bilgiler.....???

Bilinçsiz Uygulanmış

Dikkat edin..

İstanbulda Carbon Clean i Ben Kendi Garajımda Layıkıyla uyguladığmı düşünüyorum..

ilgilenen arkadaşlar buyursunlar gelsinler..İyi bir usta arabasına ve kilometresine göre karışımın yoğunluğunu ve uygulama süresini ayarlar..

abi tabi usta sensin sen daha ii biliyorsun ama cok kötü bi olay bu carbon clean denilen olay ama bi enjektör temizligi yapılacaksa elle temizlettir gider bosch car servise ayar yaptırırım abi bi daha carbon clean yaptırmam araba hayatta bunda kesin eminim yani !!

gereksiz bir olay
ben şahsen parçaları söktürüp elle temizlettirdim iyice bayada fark etti
zaten carbon clean satan servisteki bayan kendide söyledi benim yaptığım şekil çok daha etkili olduğunu :)

baya uuraştırmıştır bütün pistonları çıkartıp tepelerini temizlemek,

eksoz emme subaplarını söküp aralarını temizlemek..

helal olsun valla..

carbon cleandan sogumaya basladım :)

gerekiz birseyse ne diye 60 lira verelim :)

valla tercih meselesi
benim sürdü baya araba kaldı serviste 1 gün ama değdiğini düşünüyorum

Ben opel özel servisinde yağ değiştirken ustaya sordum bu konuyu hiç gerek yok dedi. bilemiyorum...

ya carbon elbet etkilidir. sonuçta bir temizlik yapiliyor.. bende bi ka ustaya sordum. carbon yapiyoruz ama temizi soköüp temizlemektir dedi.. digeri kendini kandirmaca oluyor dedi..
banada mantıklı geldi açikçasi

yaa arakdslar benimde araca zor gidiyor cekişi düşüyor bunu yapsam hızımda etki olurmu herkezi gecmek isitoyrum :):) özellikle honda cıvıcları filan

yaa arakdslar benimde araca zor gidiyor cekişi düşüyor bunu yapsam hızımda etki olurmu herkezi gecmek isitoyrum :):) özellikle honda cıvıcları filan

cıvıclerı zor gecersin. ben boyle gıden 1.6 gormedim. atmosferik ve stock performans aracı olmadan yaniiiii

yok cnm cıvıcların ne üstünkügü varki opelin yanında :D:D

Geri