Carbon Clean hakkında?

80 ila 150yse yapılır yani pekte pahalı değilmiş benim bütçeyi kasmaz.
Eğer gerçek bir temizlik sağlanacaksa değer. Ben 250-300 bulur diyordum.
Benim araç 76000'de. Bi carbon clean gider mi ne dersiniz :)

git enjekörcüde söktür enjektörlerine bi bakım yapsın tak üstüne,boştan yere carbon a para verme....
en azından yapılan işin ne olduğunu bilirsin..

çok ta kurum ayıklamak istiyosan,çık otoban a asıl yarım saat allah ne verdiyse :D

Arada asılıyorum, bugün bitane Era'yla iyi kapıştık yaklaşık 10 dakika :D

hiç enjektör bakımı olmadıysailk önce bosch servisleri yapıyor galiba enjektör bakımı yaptırın bence sonra isterseniz karbon temizliği yaparsınız

hiç enjektör bakımı olmadıysailk önce bosch servisleri yapıyor galiba enjektör bakımı yaptırın bence sonra isterseniz karbon temizliği yaparsınız

Çağatay Kayseride 2 tane Bosch servisi var.
Enjektör temizliği düşünüyorum bu arabaya, çünkü satma fikrim yok. Beni ömürlük götürsün işte.
Fiyatlama hakkında bilgin varmı.

Abi tam bilmiyorum fiyatını fakat bu ikisi yapılırsa ne kurum kalır ne bişey:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eyvallah sağolasın :)

ben yaptırdım eski aracımda aracın çekişi dahi gayet hissedilir derecede değişti bu yeni aldığım aracada yaptıracağım....

ben yaptırdım eski aracımda aracın çekişi dahi gayet hissedilir derecede değişti bu yeni aldığım aracada yaptıracağım....

Hocam şunu söylim ama 100.000 km kilometreyi aşmış arabalara pek tavsiye edilmiyor çünkü artık o motorun içindeki kurumlar taşlaştığı için carbon clean hiçbir işe yaramıyor birde yararlı kurumlarıda beraberinde götürüyor. Bu konuda hem fikir olalım arabam 137.200 km oldu ben bile yaptırmak istemiyorum en kötü bir enjektör temizleyici katkı falan koyacam depoya.

Hocam şunu söylim ama 100.000 km kilometreyi aşmış arabalara pek tavsiye edilmiyor çünkü artık o motorun içindeki kurumlar taşlaştığı için carbon clean hiçbir işe yaramıyor birde yararlı kurumlarıda beraberinde götürüyor. Bu konuda hem fikir olalım arabam 137.200 km oldu ben bile yaptırmak istemiyorum en kötü bir enjektör temizleyici katkı falan koyacam depoya.
Doğukan 100 bine kadar hiç cc yaptırmamış ama 100 binden sonra yaptırmaya kalkanlar için söyleniyor o yoksa her 40 binde bir yaptırıp 120 binde yaptıranda var hiç sorun yaşamıyor fakat dikkat edilmesi gereken yakıta uygun deterjan kullanılması benzinse benzinli için dieselse diesel için bilmem nerdeki kendini usta sananlar "abi işte biz yıllardır tek tip deterjan kullanıyoruz hiç sorun yaşamıyoruz" derse kaçın ordan:)

Geri