Carbon Clean den sonra araç gaz yemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bugün 4 bujiyi değiştirdim....üstünde gm vardı 2 tırnaklı...yine 2 tırnaklı ama bosh taktık bişey değişir mi?
bence hemen gm ile değiştir.. bende aynı hataya düşüp bosch taktırdım 3 ay sonra araba teklemeye başladı. Sonra sorunu 1 ay çözemediler. En sonunda alakasız biri akıl verdi ve orjinal buji takıp derdimizi çözdük.

bosh da iyi markadır hatta ben değiştirdiğim bujilerin hepsi boshtu REnaultta...birşey derken yeni olduğu için performans artışı olur başkabişiy olmaz... saygılar...
Arkadaşım bu opellerde bir sıkıntı var sanırım özellikle vectralar için konuşuyorum, kesinlikle orjinal ateşleme sistemi orjinal buji gerekiyor.. Renaultta dediğin olayı yaşarsın ama opelde yemez.:(

ya birkaç gündür giremedim siteye arıza lambasının yanmasının sebebi emme manifoldunun emme yaparken çıkardığı sesi kontrol amaçlı açmamızdan kaynaklı şöyleki direkt emdiğinden yani oksijen sensörü sanırım hava filtresinden emme manifolduna giden borunun üzerinde olan parça neyse o yüzden orda olmuş sonradan farkettik araba şimdi mükemmel gidio ya bişi de yapmadık ama düzeldi yada o gün bana mı öle geldi ama gerçekten bi gaz yememe durumu vardı ya anlamadım benzinden olma olasılığıda var çünkü beyaz duman atıodu geçen gün sanırım benzine su karışmış mı artık bilmiyorum ama şuan sorun yok temiz hatta düşük devirler daha canlı gaz tepkileri eskisine oranla arttı tşkler yorumlar için

yeni yapılmış bir motoru yeni olarak niteliyebiliriz ancak sadece motor grubu parçalarını geriye kalan parçaları için hayır tabiki...150.000 km de iyi bir rektefiye edilmiş bir motoru 170.000 km de sorunsuz olarak yapılabilir...
he bide atladım aracınızın yakıt sistemi parçaları yenilendimi yani(enjektörler vs.) bunu dikkate alarak yapılabilir ... saygılarımla...
bilgi için teşekkürler
yakıt sistemime dokunulmadı, ama şansımı denemeyi düşünüyorum, çünkü motorun bu yeni haline eskisinden daha uzun binmek niyetindeyim

msjimi silemedim, yanlis yere yazmisim.

Son düzenleme:
bence hemen gm ile değiştir.. bende aynı hataya düşüp bosch taktırdım 3 ay sonra araba teklemeye başladı. Sonra sorunu 1 ay çözemediler. En sonunda alakasız biri akıl verdi ve orjinal buji takıp derdimizi çözdük.

Arkadaşım bu opellerde bir sıkıntı var sanırım özellikle vectralar için konuşuyorum, kesinlikle orjinal ateşleme sistemi orjinal buji gerekiyor.. Renaultta dediğin olayı yaşarsın ama opelde yemez.:(

tmmda gm yazanda zaten boshunmuş...yapı filan herşey aynı...

tmmda gm yazanda zaten boshunmuş...yapı filan herşey aynı...

aynen öyle. gm diye bir üretici yok. buji,camlar, filtreler, silecekler, yağlar, kayışlar vs vs hepsini anlaştığı yerden alıp üzerine gm yazdırıyor.

bilgi için teşekkürler
yakıt sistemime dokunulmadı, ama şansımı denemeyi düşünüyorum, çünkü motorun bu yeni haline eskisinden daha uzun binmek niyetindeyim

abi iyi bir ustaya götürüp baktırman gerek enjektörle ilgili bi sorun varsa ileride sorun çıkartabilir ustanın yorumu önemli önce genel motor ustasına bi sor istersen enjektör testii yaptırın sonrada CC işlemini yaptırabilirsiniz ustanın yorumu önemli ancak ...saygılarımLa..

abi iyi bir ustaya götürüp baktırman gerek enjektörle ilgili bi sorun varsa ileride sorun çıkartabilir ustanın yorumu önemli önce genel motor ustasına bi sor istersen enjektör testii yaptırın sonrada CC işlemini yaptırabilirsiniz ustanın yorumu önemli ancak ...saygılarımLa..

rektifiyeyi yaptırdığım ustada yaptırmayı düşünüyorum... iyidir sağolsun ;)
sorarım ona...

tmm abi o zaman sorun yok kafanıza göre yaptırmayında sonra büyük sorunlar çıkmasın ...hadi kolay gele...

Geri